Novák Angéla: "Ott lent is igazi nő vagyok!"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
nemiszerv Novák Angéla nemiség férfi orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiúnak született, de egész életében tudta: nő! Novák Angéla, a Barátok közt Novák Lacijának barátnője most őszintén vallott nemiségéről. 

Bár fiúnak született, Angéla már kisgyerekként, a papás-mamás játékokban is inkább az anyuka szerepében tündökölt szívesebben. Másságáról a Sztory-nak vallott: "Sosem volt kérdés, hogy lány vagyok. Babáztam és mindig a lányszerepek álltak közel hozzám. A gondok a kamaszkorral kezdődtek, amikor felébredtek a férfihormonjaim. Ez annyira idegen volt számomra, hogy nem tudtam velük mit kezdeni."

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Angéla 17 éves korában esett át az első műtétén. Ma már kevesen vennék észre, hogy a gyönyörű női test mögött korábban egy férfi rejtőzött. "Az egyik udvarlómnak szóltam, hogy mielőtt továbbmennénk, olvasson előbb rólam az interneten. A harmadik találkozásunkkor aztán nála aludtam. Csodálatos éjszaka volt, majd reggel megkérdzete: 'mit kellett volna elolvasnom a neten?' Ekkor jöttem rá, hogy tényleg minden rendben van velem, igazi nő vagyok! Nemcsak lélekben, de testileg is. Azt szoktam mondani, hogy agyban is és ágyban is nő vagyok. Tudom, nagyon intim dolog, amit elárulok, de tudják meg végre: ott lent is igazi nő vagyok, és valódi orgazmusom is van, ami igen ritka a nemet váltó pácienseknél."

Angéla másságát a mai napig sokan nehezen fogadják el, de legjobban az fáj neki, hogy élete szerelme a legfontosabb műtét után hagyta el őt. "Szűzen hagyott el és ez rettenetesen megviselt. Először voltam igazán nő és először voltam igazán egyedül. Talán ez a klasszikus értelemben vett igazi női sors" - mondta el Angéla a Story-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.