Novák Angéla évekig nem beszélt édesanyjával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Novák Angéla rendőrség Celeb vagyok, ments ki innen! család transzszexualitás vallomás másság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! férfiből nővé operált szereplője bevallotta, szülei nehezen fogadták el másságát és még a rendőrökkel is nyomoztattak utána. 

A fiatal fiúban 16 évesen fogalmazódott meg először, hogy a férfiakhoz vonzódik. Aztán évekig magának sem merte bevallani, hogy transzexuális. Majd döntött és családja elé állt, akik nem fogadták jól fiúk vallomását – írja a hot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Anyukám tragédiaként fogta fel a hallottakat, azt mondta, hogy beteg vagyok. Óriási kiabálásba torkollott a vita és az lett a vége, hogy elmenekültem otthonról. Egy prostituált barátnőmhöz költöztem. Talán két hét sem telt el, amikor megtudtam, hogy apukám a rendőrséggel nyomoztat utánam. Hazamentem, de a botrányok újra kezdődtek. Utána négy évig nem beszéltem anyukámmal" – mesélte az előadóművész, aki mára már rendezte a viszonyát családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.