5 nő, akivel vigasztalódhatna Ben Affleck a válása után

válás Ben Affleck Jennifer Garner Sandra Bullock Charlize Theron Nicole Scherzinger Emily Ratajkowski Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hivatalosan is kimondták a sztárpár válását. A pletykák szerint mindkét fél ramatyul van, Ben is, és Jen is, ennek ellenére még mindkettőjük ujján rajta van a gyűrű. De vajon kivel vigasztalódnak?

Eljátszottunk a gondolattal, hogy vajon elővette-e már Ben a kis fekete noteszét, hogy hamarabb túl legyen szívszorító válásán, és ha igen, akkor vajon kit tárcsázott az újdonsült Batman. Lenne pár tippünk a számára.

1. Penge kis péniszpörgettyű, Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski tökéletes testével soha nem lehet betelni, elölről és hátulról is dögös, formás. Nem csoda, hogy anno Bennek is szemet szúrt. A 23 éves Emilyt a Blurred Lines klipjéből ismerhetik a legtöbben, ahol celofánszoknyában riszált vadul, és csodás melleit villantgatta mellé. Úgy tudni, Mr. Affleck is ott szúrta ki magának, így kerülhetett be a Holtodiglan című moziba is, ahol nem mellesleg a színész szeretőjét játszotta. Nem is akárhogyan.

Egyáltalán nem lepődnénk meg tehát, ha a forgatás idején még házas sztár most, hogy szabad, újraértelmezné a kapcsolatát a kis Emilyvel.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Nézegess meztelen fotókat a Holtodiglan sztárjáról! Íme, Emily Ratajkowski cenzúra nélkül (18+)


Tegye fel a kezét, aki betéve tudja, hogy pontosan ki az az Emily Ratajkowski! Nos, segítünk egy kicsit. Korábban összegyűjtöttük róla a legfontosabb infókat, és a legmeztelenebb képeket is. Katt!

2. A szintén szomorkás Charlize Theron

Ha két szomorú szív találkozik, abból bizony bármi kisülhet. Nemcsak Affleck és Garner kapcsolata ment gajra mostanság, Charlize Theron és Sean Penn is búcsút mondtak egymásnak. A bájos színésznő a hírek szerint igencsak rosszul viseli a szakítást, így talán neki is jólesne egy kis vigasztalás, némi érzelmi feltöltődés, hogy visszatérjen az önmagába és a testébe vetett hite.

Charlize és Sean anno elég sokat áradoztak szerelmükről, így nem véletlen, hogy mindenki ámult és bámult, amikor bejelentették a szakításukat. Seant ráadásul egy Napa-völgyi exkluzív francia étteremben látták egy új nővel, így adja magát, hogy Theron is továbblépjen. Mondjuk Bennel.

Forrás: Facebook/Charlize Theron

3. Irány vissza az exhez, Jennifer Lopezhez

2002-ben Ben Affleck és Jennifer Lopez igazi álompár voltak. Azóta mindketten más ember(ek) oldalán voltak boldogok, de tudjuk, hogy a páros a mai napig jó kapcsolatban áll egymással, igen jóban vannak. "A kapcsolat köztünk nem olyasmi, hogy Jennifer hozzám jönne tanácsért. De ha látjuk a másikat egy filmben, akkor rögtön megírjuk egymásnak, hogy tetszik, amit csinált" - vallotta egyszer Ben Lopezről.

Affleck és Jennifer 2002-ben kezdtek randizgatni, és még abban az évben bejelentették eljegyzésüket.

A bulvársajtó érdeklődése azonban tönkretette a kapcsolatukat,

és igen rövid időn belül szakítottak is, de most egyáltalán nem lenne meglepő, ha ismét összekavarodnának.

Forrás: AFP/Ethan Miller

4. Mint a hurrikán, Sandra Bullockkal

A bájos színésznő, aki legutóbb rövidre zárta a pletykákat, hogy bizony nem lesz több gyereke, 1999-ben játszott együtt az akkor még igencsak fiatal Bennel. Ha emlékeink nem csalnak, igencsak cukik voltak együtt, Afflecknek pedig, hisszük, hogy megvan még a szép színésznő száma.

Ben mozis partnernői körül Rosamund Pike-ot is említhettük volna, bár a 35 éves édesanya nemrég szülte meg második gyermekét, aki egyébként az Atom nevet kapta, így lehet, hogy Pike-nak épp nem lenne aktuális egy menet Bennel. Az mindenesetre biztos, hogy Bullock szingli.

Forrás: Northfoto

5. Egy őrült jó nő, Nicole Scherzinger

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, idén februárban negyedszer is, ezúttal pedig végleg szakított egymással Lewis Hamilton és a mindig szexi Scherzinger kisasszony. Lewis azóta le sem tudja magáról vakarni a csajokat, Nicole mellett azonban nem látni senkit. Legutóbb ugyan belengettük, hogy a Pussycat Dolls egykori frontasszonya várandós, de valójában nem az.

Ha javasolhatnánk Bennek, hogy csörgesse meg az álomszép lányt, bizony megtennénk, mert ha egy ilyen jó nő parlagon hever a világban, akkor mire számíthat idehaza az ember lánya? Na, ugye!

Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.