Nagy bajban van Ben Affleck – Kitálalt a dadus!

Forrás: AFP/Mark Wilson -
bébiszitter Ben Affleck Jennifer Garner megcsalás dadus viszony dada félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színész és exneje, Jennifer Garner annak idején a lehető legbékésebb módon szerették volna intézni válásukat, Ben nemrég nyilvánosságra került félrelépései miatt azonban erre a lehető legkevesebb esélyük ígérkezik.

Tovább gyűrűzik Ben Affleck megcsalásos botránya. Bár a 42 éves színész tagadta, hogy lenne bármiféle igazságalapja az egykori dadusukkal, Christine Ouzouniannal való félrelépésének, sőt, a sztárpár egykori bébiszittere eddig nem is akart beszélni az ügyről (állítólag megtiltották neki), a dada azonban végre elmondta az ő verzióját is.

Forrás: AFP/Mark Wilson

A Star magazin egyik forrása egy Los Angeles-i luxushotelben hallgatta ki az éppen ott pihenő Christine telefonbeszélgetését. A bennfentes szerint a 28 éves Christine direkt intézte úgy a hívást, hogy többen jól hallhassák, miről is folyik benne szó.

5 nő, akivel vigasztalódhatna Ben a válása után

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hivatalosan is kimondták a sztárpár válását. A pletykák szerint mindkét fél ramatyul van, Ben is, és Jen is, ennek ellenére még mindkettőjük ujján rajta van a gyűrű. De vajon kivel vigasztalódnak? Ennek járt utána a Life.hu -kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.