Esküvő elhalasztva? Iszak Eszti összeveszett Dobrády Ákossal

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
vita esküvő Sziget Fesztivál Iszak Eszter Dobrády Ákos vőlegény veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget Fesztiválra a szerelmesek bár együtt érkeztek, nem töltötték egymás társaságában az időt. Az okokra hamar fény derült.

Állítólag Iszak Eszti és Dobrády Ákos a hétvégén egy koncerten összeveszett, ahonnan a műsorvezető rohamgyorsasággal távozott – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A Nagy Retrofesztiválon fellépett a TNT is szombaton a Balatonon. Eszti természetesen Ákossal együtt ment le bulizni. De váratlanul és jóval korábban, egyedül érkezett vissza Pestre. Másnap már ő maga mesélte el, mi történt. Eszti egész egyszerűen nem volt jogosult arra, hogy a backstage-be, a színpad mögé is bemehessen, és természetesen a párját kérte meg, hogy vigye be. Ákos azonban közölte, nem viszi. Eszti ott hagyta faképnél" – mondta a lapnak a VIVA TV műsorvezetőjének egyik közeli ismerőse.

Dobrády Ákos szerint minden rendben van köztük: „Óriásit buliztunk a Szigeten hajnalig" – mondta Ákos, aki végül azt is hozzátette: szombaton eleve úgy volt megbeszélve, hogy Eszter Ákos bátyjáékkal megy haza. „Minden rózsaszín" – zárta a beszélgetést Ákos, aki állítólag kedden is Eszterrel ébredt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.