Cseh Laci feleségül vette szerelmét – Fotók!

mosoly Makány Márta házasság társ Cseh László intelligens gyönyörű uszoda érem élsportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világklasszis úszónk, Cseh Laci arcára ezúttal nem egy újabb érem csalt mosolyt, hanem szerelme, akit hétvégén feleségül vett.

Nyolc éve van együtt kedvesével, Diával a 29 éves sportoló, aki nemrég tért haza a kazanyi világbajnokságról, ahol sporttörténelmet írt, és még egy aranyéremmel is megörvendeztetett minket.

Forrás: Facebook/ Cseh László

„Diával már nyolc éve alkotunk egy párt, s annak idején, hol másol ismerkedhettünk volna meg, mint az uszodában. Négy esztendeje költöztünk össze, s egyre inkább erősödött bennünk az elhatározás, hogy összeházasodunk. Ő az ideális nő számomra, hiszen gyönyörű, intelligens, kedves és türelmes is, igazi társ, akire mindig számíthatok. Harmonikus a kapcsolatunk, pedig egy élsportolóval nem lehet könnyű együtt élni” – nyilatkozta Laci a Blikknek.

Forrás: Facebook/ Cseh László

„Szombaton tartottuk az esküvőt Nógrádban, egy gyönyörű helyszínen. Nagyon vártuk már, és azt hiszem, ez volt eddigi életünk legszebb napja” – mondta Laci, akinek kedvese egy Makány Márta által tervezett ruhában állt az oltár elé. „A párom szervezte az eseményt, s intézte a vele kapcsolatos teendők nagy részét. Levette a terhet a vállamról, én ugyanis nyáron a világbajnokságra készültem. Nagyjából 150 vendéggel együtt ünnepeltünk, volt egyházi és polgári szertartás is. Remekül sikerült minden, s nagyon várjuk már a tengerparti nyaralást, amely ezúttal nászút lesz.”

Cseh Lászlónak barátnője a kabalája

Cseh László 12-szeres EB aranyérmes úszónk párkapcsolatáról vallott, és elmesélte, mennyire hálás kedvesének, Diának, hogy a versenyeken mellette áll. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.