Johnny Depp lánya Miley Cyrus csajával nyomul - Vajon mi van közöttük?

Forrás: Instagram/stellamaxwell -
Miley Cyrus fotózás kép világsztár Johnny Depp kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő több mint egy hónapja a Victoria's Secret modellel, Stella Maxwellel jár, aki egy igen túlfűtött fotózáson vett részt a Johnny Depp lányával.

A két modell a képek alapján igencsak közel került egymáshoz, és nem igazán szeppentek meg a kamerák előtt. Stella Maxwell, akit a Victoria's Secret angyalaként ismert meg a világ, a mi Palvin Barbaránk egyik jó barátnője, és a világhírű énekesnő állítólagos újdonsült párja is. Vajon Miley mit fog szólni a fotókhoz? Vagy a féltékenység legkisebb szikrája sem csap fel a fiatalok között?

Lily-Rose Depp és Stella Maxwell Forrás: Instagram/stellamaxwell

A képek a Love magazin fotózásán készültek, ezért a felirat a lányok homlokán.

Stella Maxwell és Lily-Rose Depp egy LOVE felirattal a homlokán Forrás: Instagram/stellamaxwell

Sütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrus

A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett. Volt miből válogatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.