Vilmos első szerelme miatt áll a bál a hercegi pár között?

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
Olivia Hunt házasság válság Katalin hercegné Vilmos herceg féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb a szakadék a hercegi pár között, akiknek egyes sajtóértesülések szerint jó ideje válságban a házassága. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegné és Vilmos herceg viszonya nem felhőtlen mostanában. Olyannyira, hogy egyes pletykák Vilmos hűtlenségéről szólnak, aki a Daily Mail egyik forrása szerint kolléganőjével, Gemma Mullennel szűrte össze a levet Katalin háta mögött.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Az ilyen híresztelések még a legstabilabb párkapcsolatot is kikezdik, így nem csoda, hogy Katalin őrülten féltékeny. A Daily Mail információi szerint legutóbb Vilmos első szerelme, Olivia Hunt miatt állt a bál a hercegi pár otthonában: Katalin ugyanis elképesztően féltékeny Vilmos exbarátnőjére. Olivia a napokban házasodik, és az esküvőre természetesen meghívta a hercegi párt is. Vilmos pedig egyes források szerint teljesen bezsongott, mindenképp ott akar lenni a ceremónián. Katalin attól tart, a herceg még mindig érez valamit a lány iránt, akivel még egyetemen jöttek össze, és aki a herceg első nagy szerelme volt. „Olivia és Vilmos még randizgattak, amikor a herceg találkozott Katalinnal. Amikor ez megtörtént, Olivia hirtelen eltűnt, és gyorsan továbblépett" - mondta a Daily Mail forrása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.