Ryan Gosling megkérte Eva Mendes kezét? Hatalmas smaragdgyűrűt villantott a színésznő

Forrás: Instagram/Eva Mendes -
drágakő Ryan Gosling házasság Eva Mendes eljegyzés smaragd gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez ám a drágakő! A színésznő Instagram-oldalán dicsekedett el diszkréten csodaszép gyűrűjével. Vajon ez AZ a gyűrű?

4 együtt töltött év és egy közös gyerek után a jelek szerint nagy lépésre szánta el magát (végre!) Hollywood legdögösebb sztárpárja, Eva Mendes és Ryan Gosling.

Forrás: Instagram/Eva Mendes

A 41 éves színésznő, akinek tavaly született meg kislánya, Esmeralda Amada, képmegosztó oldalán villantotta meg mutatós smaragdkövét, amelyet bizony éppen azon az ujján hord, ahol eljegyzésük zálogát viselik a nők. A Daily Mail becslései szerint legalább hatkarátos lehet a csodaszép gyűrű. Úgy tűnik, ezt a gyűrűt már nem titkolja annyira, mint annak idején a terhességét...

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

"A gyémántok a lányok legjobb barátai!" - énekelte Marilyn Monroe a Szőkék előnyben című filmben. Ám amilyen jó a viszony a nők és az ékszerek között, olyan nehezen jönnek ki egymással a pasik és a gyémántok: gyakran gigantikus összegeket emésztenek fel. A Life.hu ITT járt utána, kik voltak azok a gavallérok, akik nem sajnáltak egész vagyonokat áldozni szerelmük megpecsételésére.
Nem különösebben viseli meg válása a híres énekesnőt: Levette a jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20150824-gwen-stefani-enekesno-valasa-utan-levette-a-gavin-rossdale-tol-kapott-jegygyurujet.htmlMindössze a gyűrűje hiánya emlékeztette a lesifotósokat arra, hogy néhány hete a No Doubt énekesnője és Gavin Rossdale bejelentette: véget ért házasságuk. Intim--Ezért ne szídd sose az exedet másoknak: A jelenlegi párodat pedig főleg...http://www.life.hu/intim/20150824-pilat-gabor-ezert-ne-szidd-sose-az-exedet-masoknak-a-jelenlegi-parodat-pedig-foleg.htmlHallottál már olyat, hogy valaki nem elégedett a partnerével? És olyat, hogy szídja másoknak? “Meséljen az emberekről a szervezetben, ahonnan éppen ejött” - mondta a felvételiztető, akit arra kért a menedzsment, hogy segítsen kiválasztani egy kulcsfontosságú vezetőt az egyik terület élére...IntimThinkstockHoppá! Meggyűrűzték Dobó Katát?http://www.life.hu/intim/20150723-dobo-kata-szinesznot-anger-zsolt-talan-eljegyezte.htmlHabár a színésznő csak manikűrjét akarta megmutatni legújabb Facebook-fotóján, nekünk mégis a csillogó gyűrűjén akadt meg a szemünk.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huCandice Swanepoel dögös meztelen testet villantott - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150826-candice-swanepoel-modell-meztelen-es-dogos-testet-villantott-a-lui-magazinban.htmlA Victoria’s Secret angyalkája nem mindig angyali – sőt, ezúttal kifejezetten vad és túlfűtött képek készültek róla.Intim--Visszavette jegygyűrűjét Ben Affleck - Vajon miért?http://www.life.hu/intim/20150710-ben-affleck-visszavette-jegygyurujet-a-valasa-utan.htmlEgy hete jelentette be a színész és felesége, Jennifer Garner, hogy elválnak. Ben Affleck mégis hordja a jegygyűrűjét.Intim--Jude Law Zimány Linda után egy új szőkével kavarhttp://www.life.hu/intim/20150826-jude-law-vilaghiru-szinesz-zimany-linda-modell-utan-egy-uj-szokevel-kavar.htmlA szívtipró színész habzsolja az életet, ám az eddig bevált sémát sutba dobta: a topmodellek helyett most egy átlagos szőkeséggel kavar.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.