Ben Affleck válása után is párterápiára jár

Forrás: NORTHFOTO -
tanácsadás házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner megcsalás dadus párterapeuta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy nemrég hivatalosan is elváltak, Ben Affleck és exfelesége, Jennifer Garner párterápiára járnak, hogy rendezzék viszonyukat. Egy lesifotós kapta le őket, ahogy éppen kijönnek a párterapeutától.

A házaspár akkor jelentette be válását, amikor kiderült, hogy, Affleck dadájukkal, a 28 éves Christine Ouzouniannal megcsalta Jennifert. Igaz, a tanácsadásra külön érkeztek, de pár órával később már mosolyogva, egymás társaságában kapták lencsevégre a párt - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO

„Igaz Jennifer a főbejáraton érkezett, míg Ben a hátsó bejáratot használta és külön is távoztak, de nemsokára, átöltözve sétálgattak együtt. Talán újra kibékülnek, semmi sincs kizárt" – mesélte egy bennfentes.

Amikor a férj a dadust választja

Affleck nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - azon sztárok körében, akik feleségük helyett a fiatal, hamvas bébiszittert választották. De nem csak a hollywoodi férjek vadásznak előszeretettel az alkalmazottaikra – a Life.hu cikkéből megtudhatod a hétköznapi asszonyok daduskálváriáját.
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockBárhol jól érezheted magad, ahol csak akarod, csak ezt néha elfelejted...http://www.life.hu/intim/20150902-pilat-gabor-maradj-a-jelenben-barhol-jol-erezheted-magad-ahol-csak-akarod-csak-ezt-neha-elfelejted.htmlAttól valószínűleg még senki nem lett nyugodt a világon, hogy a pszihológusa azt mondta: "Nyugodjon meg. Nem kéne annyit idegeskednie.” Attól valószínűleg te sem lennél jókedvű az idők végezetéig, vagy az örökkévalóságon át, ha azt sulykolnám a fejedbe: "Légy jókedvű, légy jókedvű, légy jókedvű."Intim--Baukó Éva Bárdosi Sándor orra alá tolta csupasz melleithttp://www.life.hu/intim/20150904-bauko-eva-a-tv2-ezek-megorultek-szereploje-bardosi-sandor-birkozo-orra-ala-tolta-csupasz-melleit.htmlEzek tényleg megőrültek! Az egykori valóságshow-hősnő váratlanul rántotta le a bikinifelsőt tetemes kebleiről a műsor forgatásán.IntimOrigoZimány Linda megvillantotta mellbimbóját - Dögös fotó!http://www.life.hu/intim/20150904-zimany-linda-modell-dogos-szexi-ruhaban-pozolt-dekoltazsat-es-popsijat-megmutatva.htmlSzexi, testhez simuló kisruhában mutatta meg tökéletes alakját és dekoltázsát a modell. A kis szürke hacuka nem sokat takart bájaiból.Intim--5+1 dolog a szexről, amit csak a házas nők tudnakhttp://www.life.hu/intim/20150902-szexualis-dolgok-amit-a-hazasok-tudnak-de-a-szinglik-kevesbe.htmlSok-sok év eltelt már, mióta a férjeddel összeházasodtatok, és már a vibrálás is alábbhagyott köztetek? Ne csüggedj, vannak olyan dolgok, amelyeket sokkal jobban tudsz, mint bármelyik szingli.Intim--Kate Moss félmeztelenül pózol a kamerának - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/intim/20150903-kate-moss-gesanak-maszkirozva-dobta-le-a-textilt.htmlSzinte félmeztelenül állt kamerák elé a gyönyörű szupermodell az olasz Vogue magazin szeptemberi számának fotózásán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.