Címlapon a félmeztelen Dakota Johnson

címlap Dakota Johnson félmeztelen A szürke ötven árnyalata magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata színésznője nem egy, hanem három különböző címlapot kapott az Another magazin borítóján, amelyek egyikén félpucéran takargatja magát nagyon szemérmesen.

A szürke ötven árnyalata erotikus jelenetei óta nem nagyon láthattuk ruha nélkül Dakota Johnsont, ám most az Another magazin kedvéért ismét ledobta magáról a textilt.

Forrás: Another Magazine

A magazin számára egyébként még két további címlapfotó is készült Melanie Griffith és Don Johnson lányáról - kattints ide értük!

Ejha! Félmeztelen képet posztolt Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20150908-lady-gaga-enekesno-felmeztelen-kepet-posztolt-a-medencepartrol.htmlÁltalában az énekesnő botrányos öltözékeiről írunk, ezúttal azonban a ruhák hiányáról kell beszámolnunk: Lady Gaga félmeztelenül ücsörgött a medenceparton.Intim--Döbbenetes! Dakota Johnson fél a Szürke ötven árnyalata folytatásától http://www.life.hu/intim/20150908-dakota-johnson-tart-a-szurke-otven-arnyalata-pikansabb-jeleneteitol.htmlA 25 éves színésznő már az első részben is tartott az intimebb jelenetektől, azonban a második rész sokkal erotikusabb, és vadabb lesz az elődjénél. A sztár már most tart a forgatásoktól. IntimAFPEjha! Anyaszült meztelenül pózolt a modell, Nina Agdalhttp://www.life.hu/trend/20150907-nina-agdal-modell-anyaszult-meztelenul-pozolt.htmlA szexi modell még minket is meglepett legújabb Instagram fotójával, amin teljesen pucéran pózol.Trend--Melltartó nélkül portyázott Dakota Johnson a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150905-dakota-johnson-melltarto-nelkul-jelent-meg-a-velencei-filmfesztivalon.htmlA szürke ötven árnyalata színésznője mellbedobással népszerűsítette legújabb, Johnny Depp-pel közös filmjét.Trend--Meztelen lovaglás, valódi lovakon - Így tüntettek a nők az utakonhttp://www.life.hu/intim/20150903-meztelen-nok-kuzdenek-a-lovak-jogaiert.htmlHogyan lehetne jobban kampányolni bármiért is, mint egy kis pucérkodással?Intim--Micsoda változás! Dakota Johnson új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20150416-dakota-johnson-szineszno-bob-frizurat-vagatott-maganak.htmlDakota Johnson korábban igazi hajmágus volt. Hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: „a fájdalom vörös szobája". A szürke ötven árnyalata óta viszont nem nagyon villogott új frizurával – most azonban végre megtört a jég!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.