szexuális beállítottság torontói filmfesztivál újságíró Tom Hardy biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit színész szexuális beállítottsága azóta napirendi téma a sajtóban, amióta egy 2008-as interjújában azt nyilatkozta, volt egy kis "kitérője" meleg férfiakkal. Ennek kapcsán próbálta faggatni egy újságíró magánéletéről Hardyt - de nem igazán jött össze neki.

Hatalmas port kavart Tom Hardy, amikor 2008-ban az Attutide magazin kérdésére bevallotta: fiatalabb korában kipróbálta a meleg szexet, de csak kíváncsiságból. Akkor hozzátette: mára felhagyott a kísérletezésekkel, különben sem izgatta fel a dolog.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Valószínűleg ezt a szálat szerette volna tovább gondolni egy meleg újságíró, aki a torontói filmfesztivál sajtótájékoztatóján a drogfüggőséggel is megküzdött brit színész kétértelmű szexualitását akarta firtatni.

"Mi a fenéről beszél?" - kérdezett vissza Hardy, aki már ekkor rosszat sejtett. Az újságíró válaszként finom utalást tett arra a bizonyos 7 évvel ezelőtti interjújára.

"Hm... bizonyára."

"Miért?" - firtatta a színész, aki erre már nem kapott választ, a riporter ugyanis csak megköszönte a lehetőséget, és nem válaszolt.

Sztárok, akik egyszer csak biszexek lettek

Nem ez az első eset, amikor a Life.hu csokorba gyűjti azokat a sztárokat, akik egyik napról a másikra bejelentették, hogy mindkét nemhez vonzódnak. Hírességek, akik "két kapura" játszanak című írásunk nyomokban még tartalmazott valódi biszexeket, a Sztárok, akik biszexuálisként kezdték viszont már erősen olyan dívák felé konvergált, akik előadták ugyan, hogy mindenre nyitottak, aztán nem lett belőle semmi. Nos, megérkeztek az újgenerációs divatbiszexek - kattints ide értük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.