Exbarátnőjével ünnepelte születésnapját Harry herceg

kocsma ünneplés párkapcsolat Chelsy Davy exbarátnő Cressida Bonas szerelem szakítás Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal azután, hogy Cressida Bonas szakított színész barátjával, máris a brit trón örökösével bulizott egy londoni pubban.

Felmelegítve nem csupán a káposzta jó? Miután Harry herceg letudta hivatalos megjelenéseit kedden, a Daily Mail hírei szerint helikopterrel repült vissza Londonba, hogy este együtt ünnepelhesse 31. születésnapját barátaival, köztük egykori szerelmével, Cressida Bonas-szal.

Forrás: AFP, Northfoto

Gyanús a dolog, hiszen a színésznőként ténykedő szőkeség pontosan előtte egy nappal adta ki útját barátjának. Közeli ismerőseik szerint ennek ellenére biztosan állítják, hogy a barátságon túl nincs több a két fiatal között. Harry hercegnél egyébként is bevett szokás az exekkel ünnepeli: Chelsy Davy és Cressida Bonas tavaly is ott volt Harry születésnapi bulijának vendéglistáján.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget

Míg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig Cressida Bonas annak idején fogta, és kidobta a sajátját. Ennek kapcsán a Life.huitt gyűjtötte össze azokat az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében.

Hoppá! Gwen Stefani kikezdett Király Viktorral!http://www.life.hu/sztarok/20150917-gwen-stefani-enekesno-kikezdett-kiraly-viktorral-a-the-voice-cimu-amerikai-musorban.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar énekes a tengerentúlon próbált szerencsét: az amerikai The Voice-ban mutatta meg, mit tud, és Gwen Stefani el is ájult tőle.TV + SztárokOrigoSzerelmi háromszögbe keveredett Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20150916-harry-herceget-vissza-akarja-kapni-ket-exbaratnoje-cressida-bonas-es-chelsy-davy.htmlMost aztán főhet a feje a trónörökösnek: a hírek szerint mindkét exbarátnője, Cressida Bonas és Chelsy Davy is visszavárja a herceget.Intim--Katalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Erzsébet királynő miatt lett depressziós Katalin hercegné?http://www.life.hu/drlife/20150916-katalin-hercegne-depresszios-lett-erzsebet-kiralyno-miatt.htmlA legfrissebb képek alapján úgy tűnik, valami nem stimmel Katalin és Vilmos háza táján. A hírek szerint pedig ehhez nagy köze van a brit uralkodónőnek is.Dr. Life--Uralkodási rekordot dönt a jövő héten II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20150906-uralkodasi-rekordot-dont-a-jovo-heten-ii-erzsebet-kiralyno.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik szerdán az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis aznap átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia uralkodási időtartamrekordját - írja az MTI.News--Sosem volt még ilyen sármos a szülinapos Harry herceghttp://www.life.hu/trend/20150915-harry-herceg-sosem-volt-meg-ilyen-sarmos.htmlFormásra nyírt szakállal jelent meg első hivatalos eseményén Károly herceg és Diana hercegné legkisebb fia, aki éppen ma ünnepli 31. születésnapját.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.