Exbarátnőivel ünnepelte születésnapját Harry herceg

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
buli ünneplés Katalin hercegnő Károly herceg exbarátnő Cressida Bonas Vilmos herceg Camilla Thurlow Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartották a hétfőn 30 évessé lett Harry herceg elmaradt születésnapi buliját, amelyen bátyján, Vilmos hercegen kívül néhány volt szerelme is ott volt a meghívottak listáján.

Édesapja, Károly herceg londoni otthonában ünnepelte 30. születésnapját Harry herceg, aki hétfőn (szeptember 15-én) lépte át a harmadik x-et.

Forrás: AFP/Andrew Cowie
/1409/Ezek_2014915151334

Károly és felesége, Kamilla hercegnő ugyanis jelenleg Skóciában tartózkodnak, így a szabaddá vált Clarence házban gond nélkül mulathatott a herceg és legkedvesebb ismerősei. Bár állítólag éppen Katalin hercegnő terhességi rosszullétei miatt maradt el a hétfői ünneplés, a herceg sógornője most sem tudott részt venni a partin.

Azonban ott volt többek között a kedves bátyja, Vilmos herceg, valamint Harry egyik kedvenc énekesnője, Ellie Goulding is, aki fel is lépett a születésnapi bulin. A hírek szerint az egykori barátnők is szerepeltek a vendéglistán, mint Cressida Bonas, Chelsy Davy, akiknek bizonyára furcsa lehetett találkozni a herceg új szerelmével, Camilla Thurlow-val.

Katalin hercegnő kiköpött mása Harry új barátnője

Camilla Thurlow 2008-ban nyerte el a Miss Edinburgh címet és pont annál a jótékonysági szervezetnél dolgozik, amelynek fő támogatója anno Diana hercegnő volt – és állítólag kiköpött mása bátyja, Vilmos herceg feleségének. Még több infóért kattints IDE.
50 évesen nemcsak Vilmos, hanem Harry herceg is kopasz leszhttp://www.life.hu/drlife/20140730-igy-nez-ki-majd-50-evesen-vilmos-herceg-es-harry-herceg-asim-shahmalak-professzor-szerint.htmlAnnak már jól látható jelei vannak, hogy Vilmos herceg idős korára kopasz lesz. Asim Shahmalak professzor szerint viszont testvérére, Harryre is ez a sors vár. Meg is mutatta, hogyan néznek majd ki a hercegek néhány évtized múlva.Dr. LifeOrigoFogyatékos gyerekekkel perdült táncra Harry herceghttp://www.life.hu/news/20140630-harry-herceg-fogyatekos-gyerekekkel-tancolt-egy-chilei-gyermekkozpontban.htmlHarry herceg jelenleg épp Chilében tesz eleget királyi kötelességeinek, amelynek keretei között egy gyermekközpontba is ellátogatott.News--Titokban Magyarországon járt Harry herceg?http://www.life.hu/bulvar/20140611-harry-herceg-titokban-esztergomban-jart-a-hetvegen-egy-eskuvon-a-hirek-szerint.htmlA brit uralkodóház egyik legismertebb tagja a hírek szerint az esztergomi bazilikában bukkant fel egy háromnapos esküvőn. Nocsak!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.