27 éves pasi mellett vigasztalódik a 47 éves Kylie Minogue

Forrás: AFP/Leon Neal -
párkapcsolat Kylie Minogue szerelem Joshua Sasse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő önmagához és eddigi választásaihoz hűen ismét egy fiatalabb férfira csapott le. Itt az ideje megjegyeznünk Joshua Sasse nevét.

Madonnához és Heidi Klumhoz hasonlóan a közel 50 éves Kylie Minogue sem veti meg a zsenge pasikat.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az ausztrál énekesnőre ráfért már a szerelem, hiszen közel 3 éve szakított Andres Velencoso spanyol színésszel, aki szintén a fiatalabb generációt képviselte a maga 37 évével. Kylie a hírek szerint nem is lehetne boldogabb a brit Joshua Sasse oldalán, akivel a minap együtt kapták lencsevégre London utcáin sétálgatva - kattints ide a képekért!

Ő Joshua Sasse, Kylie legújabb játékfiúja Forrás: Instagram/Joshua Sasse

Az újdonsült gerlepár a Galavant című sorozat forgatásán találkozott egymással, amelynek második évadában Kylie is feltűnik néhány epizód erejéig - írja a Mirror. A dolog azonban egyre komolyabb, a Daily Mail például úgy tudja, a fiatal színész már a családjának is bemutatta az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.