"Egy nagy pofára esés ez egy nő életében" - Lola intim vallomása eljegyzése felbomlásáról

eljegyzés Lola szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a romantikus eljegyzés és az esküvői tervek, az énekesnő és párja úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Lola most az Aktívban beszélt kapcsolatáról...

A fiatal sztár nagy törésként élte meg szerelmük végét, de bízik benne, hogy hamarosan megtalálja az igazit, akivel leélheti az egész életét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nekem még van egy olyan álmom, hogy ha egyszer férjhez megyek, akkor ő lesz nekem az első és utolsó férjem is. Nagyon rossz érzés volt a szakítás, mert azt hittem végre révbe értem. Időben változtattunk és nem az lett a vége, hogy összeházasodunk és egy év múlva elválunk. Egy nagy pofára esés ez egy nő életében, de örülök, hogy így döntöttünk, mert megmentettem magam sokkal rosszabb dolgoktól" - mondta az Aktívnak.

Lola korábban így nyiltkozott szerelméről: "Minden percünket együtt töltöttük. Együtt keltünk, együtt mentünk dolgozni, mivel a fellépéseimen hangtechnikusként dolgozik Bence a mai napig. Aztán teltek a hetek, hónapok, és már nem tudtunk egymásnak mit mondani. Amikor pedig elkezd unatkozni az ember a másik mellett, úgy gondolom, már menthetetlen a dolog" - nyilatkozta akkor Lola, aki belátta, türelmetlenné vált, és hiába próbálkoztak, nem tudták tisztázni a konfliktusokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.