Sötét titok: Így akart öngyilkos lenni Hugh Hefner ágyasa, Holly Madison

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Playboy Hugh Hefner Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem is gondolnák, mennyire kegyetlen a Playboy-villa világa. Erről nem más, mint Hugh Hefner egykori ágyasa számolt be, aki számára annyira kilátástalannak tűnt a villalét, hogy egyszer még önygilkosságot is megkísérelt. Most kiderült, hogyan.  

"Ha egyszerűen betenném a fejem a víz alá, és vennék egy nagy levegőt, akkor vége lenne, gondoltam. A fürdőszoba engem leszámítva üres volt, egyedül úsztam a hatalmas márványkádban. A villa levegője hideg volt, és a szobákat mintha mindig átjárta volna a huzat. Leeresztettem a vállam a meleg vízbe, és a szemben lévő falra függesztettem üveges tekintetem. De képes lennék vajon tényleg megtenni?" - írta nemrég megjelent, Lent a nyúl üregében című önéletrajzi könyvében Holly Madison.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A nyugtatókon élő lány szerint sokáig nem akarta beismerni magának, hogy a hírnév miatt adta el a lelkét az ördögnek. Amikor pedig az öngyilkosság is megfordult a fejében, azon tűnődött, hiányozna-e egyáltalán valakinek. "Elképesztő, milyen sötét helyekre elkóborolnak az ember gondolatai, ha éppen nyomasztja valami. A saját depresszióm mélye vezetett erre a nagyon sötét ösvényre, és ennek az alagútnak a végén semmiféle – bármilyen távoli – fény nem csillant. Lehet, hogy csak a fű és az alkohol miatt, de abban a pillanatban nagyon logikus megoldásnak tűnt a vízbe fulladás arra, hogy véget vessek annak a nevetséges életnek, amelyet élek. Egyszerűen nem bírtam elviselni a saját nyomoromat" - írja.

Playboy-nyuszit vett el a manchesteri sztárfocista - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150720-elvette-egykori-playboy-modell-baratnojet-evangelina-andersont-a-manchaster-city-focistaja-martin.htmlMartin Demichelis, a Manchester City argentin labdarúgója megházasodott, választottja pedig nem más, mint az egykori Playboy-modell, Evangelina Anderson. Intim--Hoppá! Megnősül a playboypápa fiahttp://www.life.hu/intim/20150807-megnosul-a-playboypapa-hugh-hefner-fia-cooper-hefner.htmlA 23 éves Cooper Hefner, Hugh Hefner fia nem is akárkit vesz el, hanem a Harry Potter-filmek egyik sztárját.Intim--Vén kujon - Kötelezővé tette a szexet a Playboy-nyusziknak Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/intim/20150929-kotelezove-tette-a-szexet-a-playboy-nyusziknak-hugh-hefner.htmlSzebbnél szebb lányokat vitt a hálójába a Playboy-pápa, Hugh Hefner. Holly Madison állítja, nem feltétlenül csak kedvtelésből jártak ágyra a nyuszik. Intim--Dani Mathers az év legjobb nője a Playboy szerinthttp://www.life.hu/intim/20150516-dani-mathers-az-ev-legjobb-noje-a-playboy-szerint.htmlA Playboy május 14-én jelentette be, hogy 2015-re Dani Mathersnek ítélte a Playmate of the Year címet. IntimOrigoElárulta az egykori Playboy-modell, miért ment hozzá az 57 évvel öregebb milliomoshozhttp://www.life.hu/intim/20150128-cathy-schmitz-volt-playboy-modell-elarulta-miert-ment-hozza-richard-lugner-osztrak-milliardoshoz.htmlMit számít az 57 év korkülönbség, ha dúl a szerelem? Richard Lugner és Cathy Schmitz hét hónap után kelt egybe. Állításuk szerint nagyon szeretik egymást, de meg kell tanulniuk, milyen házasnak lenni.Intim--10 Playboy-nyuszi, aki a vetkőzés után sokra vitte (18+)http://www.life.hu/intim/20140810-marilyn-monroe-jenny-mccarthy-kendra-wilkinson-playboynyuszik-akik-sokra-vittek.htmlHogy mi a közös Marilyn Monroe-ban és Kendra Wilkinsonban? Egyértelműen a Playboy. Mindketten a nyuszis magazin oldalain és szárnyai alatt kezdték, később pedig világhírnévre tettek szert. A Life.hu most olyan sztárokat és idehaza kevésbé ismert dívákat gyűjtött össze, akik karrierjének határozottan jót tett a kezdeti nyusziskodás.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.