Nicole Kidman szerint a szabadság és a gátlástalanság a jó szex titka

Forrás: Youtube -
jelenet Nicole Kidman szexjelenet titok szabadság gátlástalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves híresség a filmes szexjelenetek titkaiba avatta be a nagyközönséget.

Azt már tegnap megmutattuk, mennyire szuper fotók készültek Nicole Kidmanről az Interview magazinban, most azonban az is kiderült, hogy milyen forró témáról beszélgetett a sztár a lap munkatársával.

Forrás: Youtube

A színésznő ugyanis elárulta, hogyan kell profi módon szexelni a kamerák előtt, így azt is elmondta, hogy a gátlástalanság és a szabadság a legfontosabb, ezek híján görcsös igyekezet lesz az egész jelenet. A The Paperboy című film szexjelenetéről, amelyben John Cusack volt a partnere, a következőket mesélte a színésznő:

„Azt akartam, hogy John felszabadult legyen. A színészek persze mindig arra törekszenek, hogy megvédjék egymást. Nem csak fizikailag, de lelkileg is. Soha nem aláznánk meg egymást azzal, hogy rászólunk a másikra, ezt ne csináld, ez nem jó, ez fáj. Ezért mindenki inkább visszafogja magát. Én azt mondtam Johnnak, nyugodtan dobáljon, mint egy rongybabát. Enélkül az ösztönös szabadság nélkül nem sikerült volna a jelenet.”

7 jel, ami alapján Ő az igazi számodrahttp://www.life.hu/intim/20151006-het-jel-ami-szerint-o-az-igazi-szamodra-szerelem-kapcsolat.htmlA környezetünkben sokféle párkapcsolati példát látunk, negatívat és pozitívat egyaránt. Vess egy pillantást a saját kapcsolatodra és ha a felsorolt pontokból csak néhány igaz rátok, nagy valószínűséggel a legjobb ember mellett éled a minennapokat. Intim--Szexualitás a technika korában – Fotósorozat 18+!http://www.life.hu/intim/20151006-evan-baden-technikailag-intim-fotosorozata-a-digitalis-bennszulottek-szexualitasat-kutatja.htmlEgy új generáció, a digitális bennszülöttek intimitását kutatja Evan Baden Technikailag intim című fotósorozata. IntimOrigo„Nászútra" ment Détár Enikőhttp://www.life.hu/intim/20151006-detar-eniko-szineszno-spanyolorszagi-nyaralasat-peterrel-hazassag-nelkuli-naszutkent-aposztrofalta.htmlA színésznő spanyolországi nyaralását párjával, Péterrel házasság nélküli nászútként aposztrofálta. Intim--Álomszép menyasszony Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/intim/20151006-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-gyoztese-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlA szépségkirálynőnek eddig nem jutott ideje arra, hogy kimondja a boldogító igent, most azonban reménykedik, hogy jövőre összejön a lagzi. Intim--Újabb sztárpár született! Rita Ora a Blink 182 egykori zenészével jár http://www.life.hu/intim/20151006-rita-ora-a-vilaghiru-dobossal-travis-barkerrel-jott-ossze.htmlAz énekesnő nem mindennapi párt talált magának. A világ talán egyik legnagyobb dobosával, Travis Barkerrel szűrte össze a levet. Intim--Egy hónap orgazmus nélkül - Így élték meg a kísérleti alanyokhttp://www.life.hu/intim/20151006-ilyen-egy-honap-orgazmus-nelkul.htmlA BuzzFeed csapata rávett négy embert, hogy egy teljes hónapra mondjanak le a maszturbálás okozta örömökről. Bár arról nem esik szó a videóban, de nagyon valószínű, hogy a szexet is meg kellett vonniuk maguktól. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.