Nicole Kidman 15 évet is letagadhatna – Gyönyörű fotók készültek róla!

Forrás: Interview -
Interview botox lenyűgöző Nicole Kidman fekete-fehér természetes szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves sztárról végre olyan fotók készültek, amelyeken természetes szépségnek látszik – és ez nagyon jól áll neki.

A durván botoxoló, és ezáltal néha bizony eltorzult arcúnak látszó sztárról végre gyönyörű képek készültek. Az Interview magazin fotósa nagyon eltalálta a beállításokat, és valószínűleg a fekete-fehér választás is hozzájárult a lenyűgöző hatáshoz.

Nicole Kidman Forrás: Interview
Forrás: Interview

Forrás: Interview

Egy 21 éves énekesnővel csalja férje Nicole Kidmant?

A hírek szerint a színésznő férje, Keith Urban egyre több időt tölt koncertturnéja alatt előzenekerának énekesnőjével, Kelsea Ballerinivel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó... Trend--Szuper sminktrükk októberre - a kék az új fekete!http://www.life.hu/trend/20151005-szuper-sminktrukk-oktoberre-hodit-a-kek-szin-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlAz őszi divatheteken már megbizonyosodhattunk arról, hogy a következő szezon újragondolt varázslata a kékek különböző izgalmas árnyalataival egészül majd ki. Próbáld ki, legyél trendi fashionista már most! Trend--Csisztu Zsuzsa dögös dívaként pózolt nyaralásánhttp://www.life.hu/trend/20151006-csisztu-zsuzsa-musorvezeto-divakent-pozolt-olaszorszagi-nyaralasan.htmlKözel két hetet töltött Olaszországban családjával Csisztu Zsuzsa, aki elárulta, imádja az olaszok kifinomult stílusérzékét. Trend--Berki Natasa Zselyke bepózolt - Nincs nála trendibb bölcsishttp://www.life.hu/trend/20151006-berki-natasa-zselyke-minden-reggel-stilusosan-indul-a-bolcsibe.htmlBerki Krisztián tündéri kislánya már több mint egy hónapja minden egyes reggel útra kel a szüleivel a bölcsi felé. A kis Zselykéről azóta mindig kaphatunk egy csini fotót. TrendOrigoŐszi farmerkörkép - válogass kedvedre 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151005-oszi-farmerkorkep-farmerok-10-000-forint-alatt.htmlA farmerok divatja is évről évre változik, ám az idei szezonban szerencsére semmi sincs kőbe vésve. A szűk szárú nadrágok mellett a trapéz és a boyfriend fazon is hódít, a farmerruhák, ingruhák fénykorukat élik, egy farmering pedig nagyon fel tudja dobni az összhatást. Az árak miatt sem kell aggódnod - íme néhány klasszikus darab 10 ezer forint alatt! Trend--Döbbenetes! Matthew McConaughey megkopaszodotthttp://www.life.hu/trend/20151005-matthew-mcconaughey-egy-filmforgatas-miatt-kopasz-lett.htmlSzinte felismerhetetlen lett a sármos színész, akit kopaszodó fejjel kaptak lencsevégre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.