Liptai Claudia: „A párom elégedett a látvánnyal…”

fehérnemű alak elégedettség dekoltázs Liptai Claudia stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mostanában stílust váltott, és nem csak a ruhái lettek kevésbé dekoltáltak, a fehérneműk terén is megváltozott az ízlése.

„El kell fogadnunk, hogy egy bizonyos kor után már inkább közönséges a mellek közszemlére tétele, mintsem szexis. Esztétikailag sem előnyös, hiszen minél nagyobb a mellünk, annál nagyobb darabnak látszunk. El kell fogadnunk, hogy eljön az idő, amikor váltani kell… Nálam most jött el a pillanat.” – mesélte Claudia a Story magazin riporterének.

Forrás: Triumph

„Nincs szükségem nagy cicikre! A koromnak megfelelően fehérneműt hordok inkább, ezzel is kihangsúlyozva és ízléses keretek között tartva nőiességemet” – mondta a színésznő, akit nem zavar, hogy dúsak a keblei.

„A párom egyébként nagyon elégedett azzal a látvánnyal, ami mostanában elé tárul. az ő reakciója, ahogy rám néz, beszédes bizonyítéka annak, hogy az erotikus kisugárzás akkor is megmarad, ha nem teszem ki a pultra az árut” – mesélte Caludia, aki most először adott közös interjút kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.