Mikor fog kidurranni Kim Kardashian melle?

Forrás: Northfoto -
mell lufi terhesség kim kardashian hatalmas cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyre terhesebb celebnő mellei már-már egy szülinapra is különlegesnek számító lufi méretéhez kezdenek hasonlítani.

A hét hónapos terhes Kim Kardashian alatt, aki gyűlöli a terhességet, már cipője is felmondja a szolgálatot. Talán a mértéktelen chipsfogyasztás miatt, de az is lehet, hogy pocakjával szinkronban növő mellei az igazi cipőgyilkosok. Pedig már azt, hittük, hogy ennél nem lesznek nagyobbak. Tévedtünk!

Nyakig érnek Kim Kardashian mellei Forrás: Northfoto
Álom, valóság, perverzió – Fotók a szado-mazo szerelemszállodából!http://www.life.hu/intim/20151013-szadomazo-szeretetszallodaban-keszitett-fotokat-nathalie-daosut-japanban.htmlA legmélyebb tabuk világában járt Nathalie Daoust fotós, aki bejutott Japán egyik híres szerelemszállodájába. IntimOrigoMilyen válás? 13 év után is imádja férjét Julia Robertshttp://www.life.hu/intim/20151013-julia-roberts-szineszno-es-ferje-daniel-moder-nem-valnak.htmlNéhány hete még a szakításukról beszéltek, a színésznő azonban nemrég lerántotta a leplet arról, mi is az igazság. Intim--Ezen áll vagy bukik Kulcsár Edina párkapcsolata?http://www.life.hu/intim/20151013-kulcsar-edina-parkapcsolatarol-beszelt.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával beszélgetett egy nagyon intim témáról, a párkapcsolatáról. Még Edina szerelme, Máté is megmutatta magát a videóban. Intim--Összehozták Tóth Gabit Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/intim/20151013-toth-gabit-sebestyen-balazs-gyertek-at-szombat-este-cimu-musoraban-kedves-ferenc-baratnoit-koze.htmlAz RTL Klub Gyertek át szombat este! című műsorban Tóth Gabit is Kedves Ferenc exbarátnői közé sorolták. Az énekesnő humorral vágta ki magát később a helyzetből. Intim--"Nem elegáns magatokat mutogatni" - Kelemen Anna megelégelte a péniszelfikethttp://www.life.hu/intim/20151012-kelemen-annanak-elege-van-a-peniszfotokbol.htmlKelemen Anna besokallt. Elege lett a neki küldözgetett falloszfotókból. Felszólította a férfiakat, hogy csökkentsék a virtuális tesztoszteront. Intim--Crazy in love! Szerelmes fotót posztolt Beyoncehttp://www.life.hu/intim/20151011-szerelmes-fotot-posztolt-beyonce.htmlMediterrán, yachtos vakáción pihent a világ egyik kedvenc sztárpárja, Beyonce és Jay Z. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.