Sandra Bullock Bryan Randall szerelem megcsalás szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába talált rá hosszú időt követően a szerelem, máris véget ért a gyönyörű színésznő boldogsága? Olyan hírek kaptak ugyanis szárnyra, hogy Sandra Bullock közel sem volt az egyetlen Bryan Randell életében. 

Nemrég a Life.hu is hírt adott róla, hogy Sandra Bullockra hosszú idő után végre rátalált a szerelem, kiválasztottja pedig nem más, mint a hihetetlenül sármos fotós, Bryan Randell. A férfitól - mivel nagy nőcsábász hírében áll - egyébként sok barátja féltette Sandrát, de a színésznő ügyet sem vetett a rémhírekre. A legfrissebb információk szerint ezt nagyon rosszul tette.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kiderült ugyanis, hogy nem ő volt az egyetlen a férfi szívében: az OK! magazin egyik forrása nemrég teregette ki, hogy Bryan még együtt volt 23 éves szerelmével, amikor összejött Sandrával. A férfi állítólag mindent elkövetett azért, hogy erre ne derüljön fény, a színésznő azonban rájött a kettős játékra és nagyon kiborult miatta. Vajon megbocsájt majd neki?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.