Látványosan turbékolt Julia Roberts és férje, Danny Moder

Forrás: AFP/David Buchan -
Julia Roberts házasság párkapcsolat válás Danny Moder csókolózás szerelem ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen válás? A színésznő és férje fiuk meccsén csókolták és ölelték egymást úgy, hogy abba bárki belepirult volna.

A nyáron szárnyra kelt hírek szerint Julia Roberts és Danny Moder házassága még válságban volt, méghozzá az is kiderült, hogy a sok veszekedés és az anyagiak feletti viták vezettek az elhidegüléshez.

Forrás: AFP/David Buchan

Mi több, az Ízek, imák, szerelmek és a Micsoda nő! sztárja egyesek szerint már tovább is lépett, méghozzá exe, Kiefer Sutherland oldalán. Julia Roberts még arra sem tartotta méltónak a híreszteléseket, hogy megcáfolja őket, szavak helyett látványos szerelem-hadjáratba kezdett: egyre többször jelenik meg férje oldalán nyilvános eseményeken, ahol rendszeresen elhinti, mennyire odáig vannak még mindig egymásért.

Nos, Julia ezúttal nem várta meg a vörös szőnyeges pillanatot, helyette fiuk meccsén, egy parkban kezdte el látványosan ölelgetni és csókolgatni Danny Modert, aki pedig szenvedélyesen a dereka köré fonta a karjait - nézd meg itt a képet! Julia Roberts és Danny Moder A mexikói forgatásán találkoztak először, a boldogító igent 2002-ben mondták ki egymásnak. Három gyerekük született: az ikrek, Phinneaus és Hazel 10, legkisebb fiuk, Henry pedig 8 éves.

Halle Berry és Olivier Martinez válnakhttp://www.life.hu/intim/20151028-halle-berry-es-olivier-martinez-valnak.htmlA TMZ információi szerint Halle Berry és Olivier Martinez kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válnak. A keresetet a színésznő adta be. Intim--Cinthya Dictator félmeztelenül bújt össze kedvesévelhttp://www.life.hu/intim/20151102-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-exbartanoje-felmeztelenul-bujt-ossze-kedvesevel.htmlSzuper szexi szerelmes fotót posztolt a fotóslány, aki párjához, Jacksonhoz simult hozzá a fotón. Intim--Döbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--Micsoda?! Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20151102-madonna-es-sean-penn-ujra-egyutt-kozos-szobaban-toltottek-az-estet.htmlAz egykori házaspárt egy tengerparti szállodában látták együtt, ahol nem igazán bujkáltak a kamerák elől. Vajon újra felmelegítik a kapcsolatukat? IntimAFP10 Julia Roberts-film, amire mindig emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/kult/20151028-julia-roberts-szineszno-10-legemlekezetesebb-filmje.htmlOktóber 28-án ünnepli 48. születésnapját minden idők egyik legsikeresebb színésznője, Julia Roberts. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtötte a világsztár 10 olyan filmjét, amelyeket sem mi, sem pedig az utókor nem fog elfelejteni. Kult--Angelina Jolie és Brad Pitt végre nyilatkoztak házasságukrólhttp://www.life.hu/intim/20151102-angelina-jolie-es-brad-pitt-vegre-nyilatkoztak-hazassagukrol.htmlA Today showban adott közös interjút Angelina Jolie és Brad Pitt. A sztárpár a By The Sea című filmben gondokkal küzdő házaspárt alakít. Elárulták, az életben is így van-e. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.