Újra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
újrakezdés szerelem Lewis Hamilton Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi.

Péntek este kapta lencsevégre egy szemfüles fotós Lewis Hamiltont és Nicole Scherzingert Londonban, amint épp közösen töltötték az idejüket. A róluk készült képeket a Daily Mail közölte. Az énekesnő és a pilóta John Newman koncertjére külön érkezett, de állítólag az előadást már együtt nézték a sohói klubban.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Nicole szóvivője állította, csak véletlenül mentek az egykori szerelmesek ugyanabba a klubba. A The Sun magazinnak egy bennfenntes azt nyilatkozta, Hamilton és volt párja külön asztalnál ült, mások viszont azt állították, látszott rajtuk, hogy valami van köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.