Júj! Cirkuszban érezte magát Seal Heidi Klum mellett

házasság mánia Seal fogadalom Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös modell exférje meglepő kijelentést tett egy talk show-ban.

Az 52 éves énekes saját bevallása szerint iszonyatos nyűgnek érezte Heidi Klum egyik mániáját, miszerint minden évben megújították házassági fogadalmukat.

Forrás: AFP/Christopher Polk

„Hogy őszinte legyek, ehhez Heidi ragaszkodott mindig. Szerintem felesleges cirkusz volt az egész. Én jobban szeretem ezeket az évfordulókat bensőségesen és kettesben ünnepelni” – vallott érzéseiről Seal, aki hivatalosan egy éve vált el Heidi Klumtól.

Ejha! Így fenekeli el fiatal pasija Heidi Klumot

Azt már eddig is tudtuk, hogy a pár a szenvedélyes szerelem híve, de most pikánsabb dolgok is kiderültek róluk. Nézd meg róluk az intim fotót itt!

Julia Roberts megosztotta a boldog házasság titkáthttp://www.life.hu/intim/20151110-julia-roberts-szineszno-szerint-a-csok-a-boldog-hazassag-titka.htmlA színésznő és a rendező, Danny Moder 13 éve élnek boldog házasságban, aminek titkát ezúttal el is árulta a gyönyörű sztár. Intim--Párizsban próbálja rendbehozni házasságát Patrick Dempsey http://www.life.hu/intim/20151110-patrick-dempsey-es-felesege-ujra-egyutt-parizsban-romantikazott-a-sztarpar.htmlA színész és felesége, Jillian még év elején jelentették be, hogy 15 év házasság után külön utakon folytatják tovább. A jelek szerint azonban megváltozott a döntésük, és egy közös utazáson romantikáznak a szerelem fővárosában. Intim--Emily Ratajkowski újból ledobta a textilt - Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20151110-emily-ratajkowski-egy-szal-bugyiban-pozol-a-kameranak-ujabb-felmeztelen-foto-a-szinesznorol.htmlA 24 éves dögös színésznő - bár többször kijelentette, hogy bánja már a korábbi meztelen jeleneteit - most újból egy szál bugyiban pózol a kamerának. IntimOrigoJennifer Aniston és Justin Theroux házassága egyre szenvedélyesebbhttp://www.life.hu/intim/20151110-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazassaga-egyre-szenvedelyesebb.htmlA sztárpár házassága, úgy látszik, nagyon jól alakul. Ez viszont nem a véletlen műve; oda is figyelnek rá, hogy harmonikus maradjon a kapcsolatuk. Intim--Az esküvői fotó, amely bizonyítja, hogy nem kell félned az esőtől a nagy naponhttp://www.life.hu/intim/20151110-esoben-keszult-eskuvoi-fotoert-rajong-az-internet.htmlJennifer és Nick csodálatos esküvői fényképe az egész internetet meghódította.IntimOrigo4 kényelmetlen téma, amin minden pár veszekszikhttp://www.life.hu/intim/20151110-parok-ezeken-veszekednek-gyakran.htmlAzt hitted, csak ti tudtok összekapni néhány butaságon a szerelmeddel? Nagyon tévedsz. Minden párnál felmerült már olyan kényes téma, amin csúnyán összevesztek. Ezt elkerülendő, összegyűjtöttünk néhány dolgot, amiket lehetőleg sose hozz fel előtte. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.