Több tízezer nő kereste fel exét újra az énekesnő Adele miatt

Forrás: Instagram/adele -
nők társkereső exbarát dal énekesnő Adele szakítás kapcsolat férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy társkereső oldal által készített statisztika szerint az aranytorkú brit énekesnő legújabb dala, a Hello inspirálta arra a hölgyeket, hogy újra kapcsolatba lépjenek egykori szerelmükkel.

Adele legújabb Hello című dala nem csupán az internetet robbantotta fel, hanem a jelek szerint szerelmi szálak alakulására is nagy hatással van. A WhatsYourPrice.com nevű társkereső oldal 41 ezer férfit és nőt kérdezett meg arról, hogy a brit énekesnő dala után felkeresték-e exüket a szám meghallgatása után.

Forrás: Instagram/Adele

Míg a férfiaknak csak elenyésző 17 %-a tett így, addig a nők 64 %-a vallotta be, hogy bizony Adele érzelmekkel teli dala után beszéltek újra egykori szerelmükkel. A statisztikából levont tanulságok szerint ez azért lehet, mert a nőket a férfiakkal ellentétben sokkal jobban érdekli, miért ment tönkre a kapcsolata, míg az erősebbik nem tagjai inkább a múltban hagyják az efféle kérdéseket.

Újra együtt az ex-szel: kudarc vagy szerelem?

Úgy alakul, hogy újra összejössz az expasiddal. "Hogy ebből mi lesz?!" - gondolod te is és a barátnőid is. Aztán hamarosan kiderül, hogy milyen a káposzta felmelegítve: kiábrándítóan ízetlen vagy fenségesen finom. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.