Meglepő vallomás! Johnny Depp büszke lánya biszexualitására

LMBTQ Johnny Depp Lily Rose Depp biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész 16 éves lánya, Lily-Rose Depp augusztusban vallott szexuális beállítottságáról, Johnny Depp pedig máris kiállt mellette egy LMBTQ mottós matricával. Ezúttal azonban nyilatkozott is arról, mit gondol lánya biszexualitásáról.

Johnny Depp lány, aki nemrég megkapta első filmszerepét, augusztusban nagyot robbantott: Instagram-oldalán bejelentette, hogy nem heteroszexuálisként tekint magára.

Forrás: AFP/Francois Guillot

„Több ezer követője van a közösségi médiában, és mindannyiukat meglepte a bejelentésével. Engem azonban nem. Én mindenről tudtam, mert a lányom semmit nem fél megosztani velem. Nagyon közel állunk egymáshoz: büszke is vagyok a kapcsolatunkra” – mondta a férfivel smároló Johnny Depp.

„Ő egy nagyon éles eszű lány. Engem már régen túlszárnyalt, de mindig ott vagyok neki, ha tanácsra lenne szüksége. A gyerekek mindig a saját fejük után mennek, meghozzák a saját döntéseiket, szülőként nem csinálhatunk mást, mint hogy támogatjuk őket” – folytatta a megértő apa, akinek új felesége, Amber Heard teljesen odavan a mostohaanya szerepért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.