Váratlan fordulat! Damu elhagyta terhes feleségét

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk azt az információt kapta, hogy Damu Roland elköltözött közös gyerekükkel várandós feleségétől, Edinától. Az asszony sírva nyilatkozott a napilapnak.

"Nagyon szeretem őt, az életemet odaadnám érte" - kezdte a megdöbbentő beismerést Damu Edina, aki bevallotta, férje tényleg elköltözött érdi házukból. "Ha születendő kislányunkra, Mayára gondolok, tudom, hogy nem szabadna innom, de beteg vagyok, és bármire képes vagyok az alkoholért. Igen, Roland és a családom többször bevitt az elvonóra, volt, hogy az ügyeletes orvos küldött be. Olyan is előfordult, hogy taxival szöktem haza onnan. Egy józan pillanatomban el akartam vetetni a babát, mert tudtam, hogy mérgezem, ha iszom és dohányzom. Aztán mikor odaértem a kórházba, meggondoltam magam. Akarom a gyerekünket és Rolandot, értük megteszem, hogy befekszem bentlakásos alkoholelvonóra. Már beszéltem a védőnővel is."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Damu Roland eddig is tudott Edina alkoholproblémáiról, és most abban reménykedik, az elvonókúra segít majd feleségének.

"Szeretem Edinát, és borzasztóan aggódom, nehogy a kislányunknak valami baja legyen. Három évig minden gondolatom Edina volt a börtönben. Tudtam, hogy ivott, hiszen eleve a pszichiátrián ismerkedtünk meg. Miután kijöttem a börtönből, kiderült, hogy közben is ivott. Féltem a jövőnket, de segítem őt, amiben csak tudom, hiszen szeretem, ő a leendő gyermekem édesanyja. Most is úgy szeretem, mint három éve egyfolytában, de tudom saját édesanyám példájából, hogy egy alkoholista nem biztos, hogy képes a gyógyulásra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.