Szulák Andrea: "Rossz egyedül. Szeretnék odabújni egy erős férfi vállához"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
házasság válás szerelem férj kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt mindenkit megdöbbentett, hogy Szulák Andrea és párja szakítottak. A művésznő most arról mesélt a Hot magazinnak, a csalódás ellenére várja, hogy újra rátaláljon a szerelem. 

"Én másfelé nőttem, ő is másfelé nőtt, és ebből óhatatlanul fakadtak konfliktusok (...) Úgy gondolom, az egész együtt töltött 11 évünk egy megmentési folyamat volt. Minket azért sodort össze a Jóisten, hogy vigyázzunk egymásra, és megmentsük egymást. Én egy nagyon kemény magánéleti válság, anyám elvesztése után mentem bele abba a kapcsolatba. Neki is fiatalon ment el az édesanyja. Dolgunk volt egymással: mégpedig az, hogy szülessen egy gyönyörű gyerekünk. És akkor itt a történetnek pont került a végére" - mondta Szulák Andrea.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A művésznő azt sem tagadta, hogy néha bizony magányos, és a csalódás ellenére várja, hogy újra rátaláljon a szerelem. "Persze, rossz egyedül. Én is szeretnék odabújni egy erős férfi vállához, és elgyengülni, ha olyanom van. Ez nyilvánvaló. De most annak a férfinak valahogy oda kell találni az utamba. Nem erőltetek semmit, mert úgyis odatalál majd" - fejtette ki.

Szulák Andrea volt párja állítja, nem ő csajozik a szexpartnerkeresőn

A Blikk úgy tudja, hogy Szulák Andrea volt párja, Gyarmati Gábor fotója látható a Tinder nevű, elsősorban szexpartner keresőként elhíresült oldalon. A férfi a lapnak elmondta, ő egészen biztosan nem regisztrált az oldalra.Olvasd el a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.