Megható! Így búcsúzott férjétől David Bowie özvegye

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini -
modell halál búcsú Twitter feleség Iman Abdulmajid család David Bowie férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt poplegenda özvegye, Iman Abdulmajid szívszorító sorokkal emlékezett meg férjéről.

Megható sorokkal búcsúzott David Bowie-tól felesége, Iman Abdulmajid. A szomáliai származású modell, aki 24 éven át volt a felesége a napokban elhunyt poplegendának, a Twitter-oldalán emlékezett meg férjéről.

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini

Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme, 5 dal, amit imádtunk tőle

A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: kattints ide!

Boldog születésnapot, Rod Stewart! 71 éves lett a zenelegendahttp://www.life.hu/news/20160110-rod-stewart-enekes-71-eves-lett.htmlJanuár 10-én ünnepli 71. születésnapját a világhírű brit énekes. News--Elképesztő! Balul sikerült randis sztorijai tették sztárrá Natalie Walkerthttp://www.life.hu/intim/20160111-natalie-walker-szinesznot-balul-sikerult-randis-sztorijai-tettek-hiresse.htmlNem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - egy 25 éves New York-i színésznő a világhálón osztja meg nem mindennapi találkozásainak történeteit. IntimOrigoAnyaszült meztelenül hempereg Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/intim/20160111-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-anyaszult-meztelenre-vetkozott.htmlA Victoria's Secret szépséges modellje egy szál évakosztümben hempergett Costa Risa csodás tengerpartján, a nagy pillanatot pedig szerencsére követőivel is megosztotta. Intim--Bikinis szelfivel köszöntötte az újévet Lena Dunhamhttp://www.life.hu/intim/20160104-lena-dunham-a-csajok-cimu-sorozat-szereploje-bikinis-szelfivel-koszontotte-az-ujevet.htmlA cseppet sem szégyenlős rendező-forgatókönyvíró-színésznő képmegosztó oldalán jelentkezett be rajongóinak. Intim--Így változott David Bowie haja 50 év alatthttp://www.life.hu/news/20150121-david-bowie-haja-igy-valtozott-50-ev-alatt.htmlA legendás zenész, David Bowie január elején ünnepelte 68. születésnapját. Erre az alkalomra készített Helen Green egy mókás gif-et Bowie híres hajviseleteiről. NewsOrigoDavid Bowie helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be egy rádióshttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-helyett-david-cameron-brit-miniszterelnok-halalhiret-jelentette-be-egy-radios.htmlAnnál nagyobbat nem is lehetne bakizni, mint ami egy brit rádiósnak sikerült: David Bowie popsztár halála helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be a műsorvezető. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.