Kelemen Anna hatalmas mellvillantással ünnepli, hogy rátalált a szerelem

mell fehérnemű Kelemen Anna villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán egy vékony csipkeréteg borítja Kelemen Anna hatalmas melleit - a botrányhősnő egy igazán szexi képpel szerette volna jelezni, hogy hosszú idő után végre rátalált a szerelem. 

Kelemen Anna nem is olyan régen közösségi oldalán, egy szókimondó posztban vallotta be, hogy szerelemre vágyik. Később egy interjúban azt is elárulta, roppant fontos neki, hogy leendő párja szemtelenül gazdag legyen. Most minden jel arra mutat, hogy sikerült egy ilyen férfit találnia. Legújabb, Facebook oldalára feltöltött, igencsak kihívó fotója mellé ugyanis a következő szöveget mellékelte: "Finally loved", azaz, hogy végre szeretve van.

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

Forró! Katie Price meztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20160112-katie-price-meztelen-szelfit-posztolt-szolizas-kozben.htmlEnnél forróbb fotót nem láttunk még Katie Price-ról, a híresség ugyanis szolizás közben örökítette meg pucér altáját. Intim--Meghitt, szerelmes fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/intim/20151231-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-meghitt-szerelmes-fotoval-kivan-boldog-ujevet.htmlEgy gyönyörű, szerelemtől sugárzó fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és szerelme, Rékasi Károly. IntimOrigoIdőjárás, meló, pénz? Ezekről nem érdemes beszélni az első randinhttp://www.life.hu/intim/20160111-megyeri-zsuzsa-dora-sok-beszednek-sok-az-alja-mirol-beszeljunk-az-elso-randin.htmlSokunkban felmerül a kérdés: miről beszélgessünk az első (és második, majd az azt követő) randin, hogy ne rontsunk ajtóstól a házba, de azért mégis mondjunk valamit magunkról? Természetesen nyomot akarunk hagyni a másikban, de nem mindegy, milyet. IntimThinkstockMessinek szurkol Brazília legjobb fenekehttp://www.life.hu/intim/20160112-suzy-cortez-a-miss-bumbum-fenekszepsegverseny-gyoztese-messinek-szurkol.htmlSuzy Cortez Instagram oldalán biztosította Lionel Messit a támogatásáról. Intim--Tangás fotóval borzolja a kedélyeket Irina Shaykhttp://www.life.hu/intim/20160112-irina-shayk-orosz-szupermodell-tangas-bikiniben-pozol-egy-tengerparton.htmlMég egy kép, ami miatt irigykedhetünk a gyönyörű szupermodellre és tökéletes testére. IntimOrigoA 64 éves Kirstie Alley ideális pasijelöltje 25 és 30 év közöttihttp://www.life.hu/intim/20160112-kirstie-alley-64-eves-szineszno-meglepo-kijelentest-tett-25-es-30-ev-kozotti-pasikat-kedveli.htmlA színésznő szerint a korabeli férfiak unalmasak, a fiatalok azonban annál érdekesebbek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.