Németh Kristóf: "Egyre beljebb jutunk ebben a szerelemben"

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Németh Kristóf válás összeköltözés család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Játékszín igazgatója összeköltözött szerelmével, akit kisfia is teljes mértékben elfogadott.

Németh Kristófra válása után sok évig nem talált rá a szerelem, ám Juci mellett végre boldogságra és harmóniára lelt – írja a Best.

Forrás: FényPont-Média Produkciós Iroda és PR Ügynökség

„Szerencsére a fiam és Judit között az első pillanattól kezdve megvolt a szimpátia és most már tényleg úgy élünk, mint egy igazi család. Decemberben Angliába Jucit és Lócit is magammal vittem. Olyanok voltunk, mint egy kis család! Judittal napról napra egyre beljebb jutunk ebben a szerelemben és ez csodálatos érzés" – mondta Kristóf.

Az elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollikhttp://www.life.hu/intim/20160121-pilat-gabor-az-elhuzodo-kieleguletlenseg-szinte-mindig-adaz-veszekedesekbe-torkollik.html A veszekedéseken persze túl lehet lépni és le lehet söpörni az asztalról, minthogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... Intim--Máris eljegyezte milliárdos szerelme Mariah Carey-thttp://www.life.hu/intim/20160122-mariah-careyt-eljegyezte-milliardos-szerelme.htmlA kétgyermekes énekesnő igent mondott milliárdos párjának, James Packernek, aki csütörtök este, New Yorkban kérte meg a kezét. Intim--Ezekkel a hazugságokkal etetik a nők a pasikat az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160121-az-ot-legnepszerubb-hazugsag-amikkel-a-nok-etetik-a-pasikat-az-agyban.htmlNincs olyan nő, aki soha nem mondta még ezek valamelyikét a párjának. Kegyes, vagy kegyetlen, mindannyian füllentünk néha! Intim--Kamerák előtt gyantáztatta le a fenekét Christina Milian - Videó!http://www.life.hu/intim/20160121-christina-milian-kamerak-elott-feheritette-ki-a-feneket-nadrag-nelkul-az-enekesno.htmlAz énekesnő a róla szóló valóságshow új részében tért be a legközelebbi szépségszalonba, ahol kifehérítette az ánuszát. Intim--A férfi udvarlást erőltet az alkalmi együttlétbe, a nő meg érzelmeket hazudik nekihttp://www.life.hu/intim/20160119-pilat-gabor-a-ferfi-udvarlast-eroltet-az-alkalmi-egyuttletbe-a-no-meg-erzelmeket-hazudik-neki.htmlCsak akkor van esélyed, hogy jól csináld, ha szereted. Ez igaz a csóktól az együttlétig, a munkától a sporton át a gyereknevelésig. Minthogy a szakadékon sem lehet két kis ugrásból átjutni, semmit nem lehet odaadás nélkül csinálni. Illetve lehet, csak úgy nem kecsegtet túl sok örömmel megélt pillanattal és sikerrel. Intim--Téves riasztás! Harry herceg még mindig egyedülállóhttp://www.life.hu/intim/20160120-harry-herceg-nem-randizik-es-nem-jar-egyutt-maria-olympia-gorog-hercegnovel.htmlFellélegezhetnek a hölgyek: a 31 éves brit trónörökös a hírek szerint továbbra is szingli, és nem jár együtt a barátnőjének kikiáltott Maria-Olympia hercegnővel. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.