"Szeretem" - Intim fotót posztolt Lola: Íme a puszi!

Forrás: Instagram/lola -
menyasszony szerelem Lola Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos énekesnő, aki legutóbb csodálatosan szép menyasszonnyá változott, most bájos fotót tett közzé a kedveséről.

A sztár és egykori vőlegénye ma már újra egy párt alkotnak, és lehet, hogy legutóbb a nagy napra való előkészületek egyik pillanatába kaphattunk betekintést. Egyelőre nem tudni, mikor lesz a nagy nap, az azonban biztos, hogy Lola leírhatatlanul boldog párja oldalán. És hogy a dolog kölcsönös, arra ez a puszi a bizonyíték:

Forrás: Instagram/lola
Ne strapáld le magad többszöri önkielégítéssel! - Egyéjszakás szexszabályok pasiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20160121-egyejszakas-szexszabalyok-pasiszemmel-peldaul-ne-strapald-le-magad-tobbszori-onkielegitessel.htmlHozzám vagy hozzád? Van nálad gumi? Itt aludjak, vagy lelépjek? Akkor majd keressük egymást? Az egyéjszakás kalandoknak is megvannak a maguk klasszikus kérdései, amik szinte minden ilyen esetben előkerülnek. Megkérdeztünk néhány férfiút, ők hogyan válaszolnak rájuk. Intim--Micsoda popsi! Hugh Hefner 29 éves felesége meztelen fotót posztolt: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160123-hugh-hefner-felesege-crystal-hefner-meztelen-fotot-posztolt-instagram-oldalara.htmlA Playboy-villa urának felesége nagyon szexi fotót posztolt magáról. IntimAz elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollikhttp://www.life.hu/intim/20160121-pilat-gabor-az-elhuzodo-kieleguletlenseg-szinte-mindig-adaz-veszekedesekbe-torkollik.html A veszekedéseken persze túl lehet lépni, és le lehet söpörni őket az asztalról, mint ahogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... Intim--Törőcsik Mari megindítóan nyilatkozott elhunyt szerelmérőlhttp://www.life.hu/intim/20160122-torocsik-mari-ritkan-nyilatkozik-a-maganeletrol-most-szerelmerol-beszel-a-muveszno.htmlA kétszeres Kossuth-díjas, Cannes-ban is díjazott színésznő nagyon ritkán nyilatkozik, főleg a magánéletéről. Most azonban kivételt tett. Intim--Az elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollikhttp://www.life.hu/intim/20160121-pilat-gabor-az-elhuzodo-kieleguletlenseg-szinte-mindig-adaz-veszekedesekbe-torkollik.html A veszekedéseken persze túl lehet lépni, és le lehet söpörni őket az asztalról, mint ahogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... Intim--Lara Stone fehér vizes pólón átütő mellekkel szexiskedikhttp://www.life.hu/intim/20160122-lara-stone-modell-feher-vizes-polon-atuto-mellekkel-szexiskedik-egy-vogue-fotozason.htmlHiába húzott felsőt, nem sokat hagyott a képzeletre a nőies formáiról híres modell. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.