Király Viktor: "Nem a lányok dolga, hogy udvaroljanak a fiúknak"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
párkapcsolat szerelem énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekes karrierje az utóbbi hónapokban igencsak beindult, a magánéletről nem mondhatja el ugyanezt. Elmondása szerint nem akar kihasználni senkit sem. 

Viktorra a Voice óta az amerikai lányok is felfigyeltek, ám a fiatal sztár még mindig úgy gondolja, hogy a párválasztást nem lehet elsiettetni. Azt is elárulta: szereti ha ő hódíthatja meg a kiszemelt hölgyet, így nem nagyon kedveli, ha valaki túlságosan nyomulós.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Amerikában is könnyű lenne egyéjszakás kapcsolatokat találnom. Ám továbbra is azt gondolom, hogy nem a lányok dolga, hogy udvaroljanak a fiúknak. Azok azonban, akik megengedik, hogy megtegyem az első lépést, általában visszakoznak, szóval, nem biztos, hogy mindig pozitív, amikor valaki akár csak egy kicsit is a nyilvánosság előtt éli az életét" - mondta az énekes a Hot magazin riportjában.

Király Viktor: „Jó visszamenni arra a szintre, hogy nincs semmim”

Szily Nóra interjút készített a magyar énekesekkel, aki őszintén mesélt az elmúlt hónapokban megélt élményeiről, és jövőbeli terveiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.