Murányi Tünde meztelenül áll a nézők elé

Forrás: Youtube/Karinthy Színház -
Murányi Tünde Karinthy Színház meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Karinthy Színház színésznőinek többségét egy szál lepedő fogja takarni, Murányi Tünde viszont teljesen csupaszon mutatja meg magát a színpadon.

Murányi Tünde a Karinthy Színház legújabb darabjában vállalkozott merész dologra. A Gőzben című előadás kedvéért szabadul meg az összes ruhájától a színpadon. A darab hat nő életéről, érzéseiről, fájdalmairól szól - írja a Bors.

Forrás: Youtube/Karinthy Színház

Murányi Tündéről viszont még az a lepedő is lecsusszan, így teljesen meztelen valóját mutatja meg a nézőknek. A színésznő azt is bevallotta, hogy azért izgul egy kicsit.

Forrás: Youtube/Karinthy Színház

"Egy sérült lányt játszom. Nehéz szerep" – mondja karakteréről Murányi Tünde, akinek két felnőtt gyermeke először fogja ilyen szerepben látni.
"Szerencsére nagyon finoman leszek megvilágítva. Legalábbis ebben re­mény­kedem. Kicsit izgulok" - árulta el a színésznő a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.