Johnny Depp bevallotta, hogyan szeretett bele feleségébe, Amber Heardbe

Forrás: AFP/Leon Neal -
feleség párkapcsolat forgatás Amber Heard szerelem Rumnapló Johnny Depp férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Johnny Depp először találkozott Amber Hearddel, már akkor tudták, hogy valami igazán különleges dolog van közöttük. 

"Ott volt a fejemben, ezért követtem. Egymást követtük. Tulajdonképpen csodálatos volt" - fogalmazott Johnny Depp a Santa Barbara-i filmfesztiválon a People magazin szerint.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az 51 éves színész, aki tavaly vette feleségül Amber Heard színésznőt, elmondása szerint a Rumnapló című közös filmjük sajtótájékoztatóján kezdődött szerelmük, véleménye szerint már azon a napon összeházasodtak.

Johnny Depp 2011-ben ismerte meg a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardöt a Rumnapló forgatásán, miatta ejtette gyermekei anyját, Vanessa Paradist. A pár a napokban ünnepelte első házassági évfordulójukat. A legnagyobb titokban tartott esküvőről ide kattintva nézhetsz képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.