A pletykafészek Instagram Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively egy olyan fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, ami által a rajongók betekintést nyerhettek a színésznő és Ryan Reynolds házaséletébe. Köszönjük!

Igazán romantikus és idilli is lehetne a kép, amit Ryan és Blake megosztott a nyilvánossággal, ha

a fotón Ryan nem csöcsörészné éppen kedvesét.

A színész mindenesetre elég vidámnak tűnik, de Blake mintha nem értékelné annyira a kedves gesztust.

Ryan letapizta kedvesét Forrás: Instagram / Blake Lively

A Pletykafészek színésznőjének egyébként nem okoz gondot, ha a cicijéről szólnak a hírek. Legutóbb is megmutatta formás dekoltázsát, amelyet meggyőződése szerint az anyaság formált olyanra, amilyen. És úgy tűnik nemcsak ő olyan boldog ettől...

„A szoptatás előnyei"

- mindössze ennyit fűzött Instagramra feltöltött szelfijéhez Blake Lively. A sztárpárnak közel egy éve született meg kislánya, James.

Kitalálod, mi díszíti Hosszú Katinkáék fáját?http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151224-hosszu-katinka-edesanyja-ermekkel-disziti-a-karacsonyfat.htmlMi más is lehetne egy bajnok családi karácsonyfájának dísze, mint néhány szépen csillogó érem?Sztárok--Sarka Katáéknál már áll a csodás karácsonyfahttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151224-sarka-kataeknal-mar-all-a-csodas-karacsonyfa.htmlSarka Kata Facebookon büszkélkedett el a család gyönyörű karácsonyfájával.Sztárok--Ezt kérte Szandi kisfia a Jézuskátólhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151222-igy-telik-szandieknal-az-unnep-kulonleges-karacsonyi-ajandekokkal-lepik-meg-egymast.htmlAz énekesnőéknél az ünnep az év egyik legfontosabb eseménye, és sosem értette, hogy egy-két ember miért borul ki, ha vásárolni kell mennie. Sztárok--Gáspár Laci különleges süteménnyel készül a szentestérehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151214-gaspar-laci-enekes-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-kulonleges-sutemennyel-keszul-a.htmlA Sztárba sztár harmadik szériájának győztesét arról kérdeztük, hogyan telik majd náluk a karácsony és mi lesz az ünnepi menü. Sztárok--Berki Krisztián: "Amióta Nati megszületett, nem karácsonyoztunk együtt"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151211-igy-unnepli-a-karacsonyt-sarka-kata-berki-krisztian-iszak-eszti-dundika-madai-vivien-rubint-reka.htmlHogyan ünnepli a karácsonyt Sarka Kata, Berki Krisztián, Iszak Eszti, Mádai Vivien, Dundika vagy éppen Rubint Réka? Az alábbi videóból minden kiderül. Sztárok--Liptai Claudia: "Új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom"http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szerelmevel-karacsonyozik.htmlA színésznő őszintén bevallotta, új érzés számára, hogy boldog párkapcsolatban várhatja a szentestét. SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.