Már nem ő a legszebb pocakos sztármami! Megszületett Blake Lively első gyermeke

terhesség színész szülés Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiírt időpontnál előbb, a napokban született meg Ryan Reynolds és Blake Lively első gyermeke. Gratulálunk az újdonsült szülőknek!

Az angol Daily Mail a Page Six nevű lapra hivatkozva állítja, hogy az Újév előtti napokban adott életet a 27 éves színésznő első gyermekének, akinek a nemét egyelőre nem tudni. Blake a bedfordi otthonuk közelében, egy kórházban szülte meg kisbabáját, mindketten jól vannak. A hírt a sztárpár hivatalosan még nem erősítette meg, ám egy bennfenntes igen. ,,Blake korábban szült pár nappal, mint kellett volna, de már mindennel elkészültek. Most pedig nagy a boldogság!"

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A legstílusosabb sztármami - tanulj tőle!

A stílusikon színésznő a terhessége alatt megmutatta, hogy egy kismama is lehet szupercsinos és nagyon szexi. ITT már megmutattuk, hogyan divatozott Blake a terhessége alatt - lesd el a trükkjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.