Egyre komolyodik a dolog Orlando Bloom és Katy Perry között

Forrás: AFP -
Katy Perry párkapcsolat otthon Orlando Bloom szerelem alvás randi lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már A Gyűrűk Ura sztárjának kisfia is találkozott édesapja új választottjával, aki egyre több időt tölt a színész lakásában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Orlando Bloom és Katy Perry legutóbb együtt mentek színházba, a színész és az énekesnő között azonban egyes források szerint jóval több van, mint puszta baráti viszony. A sztárpár állítólag rendszeresen időzik a másik otthonában, mi több, már többször együtt is aludtak.

Forrás: AFP
Ilyen egy luxusprostituált élete - Elképesztő sztori!http://www.life.hu/intim/20160210-tobb-ezer-dollart-kapnak-a-szexert-igy-keresnek-penzt-az-amerikai-egyetemista-lanyok.htmlTöbb amerikai diáklány is őszintén mesélt arról, hogyan tartják el magukat az egyetem alatt: a testükből élnek, és ezt nem szégyellik a nyilvánosság előtt sem. Intim--Forró szexfogások a Valentin-napi étlaprólhttp://www.life.hu/intim/20160203-forro-szexfogasok-valentin-napra-ezekkel-orvendeztesd-meg-a-parodat.htmlVasárnap végre Valentin-nap, nem csoda, hogy jó ideje a szerelmesek napja tartja lázban a világot. Van, aki szuper programokkal készül, aki dögös meglepetésekkel áll elő, és olyan pár is akad, aki intim bevásárlásra indul a Bálint nap apropóján. Nálatok mi lesz a menü? IntimThinkstockIntim fotót posztolt Tóth Gabi http://www.life.hu/intim/20160210-toth-gabi-es-szerelme-trap-kapitany-intim-fotot-posztoltak-az-agybol.htmlTóth Gabi nem is lehetne ennél szerelmesebb - ezt a legújabb, Instagramra feltöltött fotója is bizonyítja, melyen meghitten bújnak össze kedvesével. Intim--L.L. Junior: "Nem fogok egy papír miatt elköteleződni"http://www.life.hu/intim/20160209-l-l-junior-rapper-a-papir-miatt-nem-fogja-felesegul-venni-parjat.htmlA rapper azt mondta, gyakran kérdezik tőle, miért nem veszi el feleségül gyermekei anyját, Csillát. A zenész úgy fogalmazott, nem tudja, miért kéne elvennie... Intim--7 évvel felesége halála után rátalált a szerelem Liam Neesonrahttp://www.life.hu/intim/20160209-liam-neeson-szinesz-7-evvel-felesege-halala-utan-egy-titokzatos-hires-novel-randizik.htmlA színész nem volt hajlandó elárulni választottja nevét, de azt igen, hogy mivel tervezi meglepni az állítólag iszonyú híres szíve hölgyét. Intim--Tévéinterjú közben tették közszemlére a péniszét, most perel http://www.life.hu/intim/20160209-kiirtak-a-nevet-a-peniszevel-megzsarolt-fiunak-most-perli-a-tevecsatornat.htmlAz ügy még két évvel ezelőtt történt, amikor Colorado egyik tévécsatornája interjút készített egy 14 éves fiúval, akit korábban azért zaklattak, mert több fotót is lőtt a nemi szervéről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.