Eljegyezte 28 éves pasija a 47 éves Kylie Minogue-ot

Forrás: AFP/Leon Neal -
eljegyzés párkapcsolat Kylie Minogue menyasszony szerelem eljegyzési gyűrű Joshua Sasse vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshua Sasse a hírek szerint még decemberben gyűrűzte meg a 47 éves popdívát svájci kiruccanásuk alatt.

Alig néhány hónap együttlét után a The Sun forrásai szerint eljegyezte pasija Kylie Minogue-ot. A 28 ées Joshua Sasse, aki tavaly találkozott az énekesnővel a Galavant című sorozat forgatásán, úgy tudni, decemberben kérte meg a nála közel húsz évvel idősebb Kylie kezét svájci sítúrájuk alatt.

Joshua Sasse Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/Leon Neal
Félmeztelenül pózol Cristiano Ronaldo exbarátnője, Irina Shaykhttp://www.life.hu/intim/20160212-irina-shayk-szupermodell-felmeztelenul-pozol.htmlA gyönyörű orosz származású szupermodell mindössze egy leggingset visel a legújabb róla készült divatfotóján.IntimOrigoKirályi esküvő a láthatáron? Állítják: újra összejött exével Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160218-harry-herceg-ujra-osszejott-exbaratnojevel-chelsy-davyvel.htmlA brit királyi család fekete báránya a hírek szerint újra együtt van régi-új barátnőjével, Chelsy Davy-vel, akit még Erzsébet királynő is örömmel fogadott újra a famíliában. Intim--Britney Spearsnek egy hatalmas péniszű férfira van szükségehttp://www.life.hu/intim/20160216-britney-spears-enekesnonek-egy-hatalmas-peniszu-kocka-ferfira-van-szuksege.htmlAz énekesnő Las Vegas-i koncertje kellős közepén osztotta meg a közönséggel az ideális pasijelöltjének paramétereit. Intim--5 ok, amiért nem jó ötlet, ha barátok maradtok az exeddelhttp://www.life.hu/intim/20160210-miert-nem-jo-otlet-ha-baratok-maradtok-az-exeddel.htmlA szakítás fájdalmas dolog. Bár elsőre úgy tűnhet, a „maradjunk barátok" szöveg enyhíthet a sebeken, most mutatunk 5 tényt, ami bebizonyítja: ami egyszer véget ért, az érjen is véget egy az egyben. Intim--Egyre komolyodik a dolog Orlando Bloom és Katy Perry közötthttp://www.life.hu/intim/20160210-orlando-bloom-szinesz-es-katy-perry-enekesno-kozott-egyre-komolyabb-a-dolog.htmlÁllítólag már A Gyűrűk Ura sztárjának kisfia is találkozott édesapja új választottjával, aki egyre több időt tölt a színész lakásában. IntimAFPRandi-est hercegi módra: egy helyi pubban iszogatott Vilmos herceg és Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/intim/20160210-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-egy-norfolki-helyi-pubban-kapcsolodott-ki-este.htmlA The Sun forrásai egy norfolki helyi kocsmában látták együtt a brit hercegi párt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.