Erzsébet királynő Fülöp herceg megcsalás pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buckingham-palotában zajló eseményeket valójában csak a királyi család, és az ott dolgozók ismerik. A família féltett titkainak egy részét most az egyik bennfentes tálalta ki.

A királyi családban is akadnak bőven botrányok, amiknek mindegyikét igyekeznek a szőnyeg alá söpörni. Azonban hiába próbálták eltitkolni, egy bennfentes most kiteregette a család szennyesét.

Forrás: AFP/Leon Neal

A királyi család személyzetének egykori tagja mesélte el, milyen is volt az élet a Buckingham-palota falai között. A pletykák szerint Fülöp herceg nemhogy nem szerette Erzsébet királynőt, kifejezett ellenszenvvel viseltetett iránta. Állítólag meg is csalta az anyakirálynőt, és fondorlatos módon próbált tőle rövidebb időre megszabadulni. Megkérte személyzetét, hogy kapcsolják le a fűtést a királynő szobájában. Mivel akkoriban zord téli idő uralkodott odakint, Erzsébet királynőnek egy hét múlva nyomát sem látták. Eközben Fülöp herceg sem az italt, sem a nőket nem vetette meg. Állítólag úgy viselkedett, mint egy playboy. Ám hiába keringtek pletykák folyamatosan a viszonyairól, bizonyíték egyik esetre sincs.

Az elmúlt 20 év botrányai a királyi családban

Nem ez az első eset, hogy világraszóló botrányok rengetik meg a brit királyi palota falait. Itt szedtük össze korábban, hogy az elmúlt 20 évben milyen kétes ügyek, és nagyobb patáliák árnyékolták be a királyi család mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.