Hatalmas dekoltázsával borzolja a kedélyeket Amber Rose

fűző modell dekoltázs Amber Rose Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West egykori barátnője ismét kitett magáért: ezúttal fűzőben próbálja kordában tartani gigantikus melleit.

Amber Rose neve mára egybeforrt a csupas, nőiesen domború testfelületeivel. A rapper-modellnek sosem esik nehezére bevállalni egy-egy merészebb fotózást: a biliárdasztalos vonaglás és az anyaszült meztelenül való pózolás után ezúttal fűzőbe préselte hatalmas kebleit, és szexi dominaként köszönt be Instagramon követőinek.

Forrás: Instagram/Amber Rose

Mi már azon lepődnénk meg, ha nem fehérneműben vagy pucéron mutogatná magát Amber Rose.

Nicole Kidman retteg, hogy újra megcsalja a férfje, Keith Urbanhttp://www.life.hu/intim/20160212-nicole-kidman-szineszno-retteg-hogy-megcsalja-a-ferje-keith-urban.htmlA hírek szerint az utóbbi időben is rengeteg gond volt a színésznő házasságával, éppen ezért csak még jobban tart attól, hogy férjura, Keith Urban visszatér az American Idol zsűritagjai közé - és összemelegszik kolléganőjével, Jennifer Lopezzel.Intim--Őszinte fotósorozat arról, milyen is valójában egy nyitott kapcsolatban élnihttp://www.life.hu/intim/20160222-milyen-egy-nyitott-kapcsolatban-elni-fotosorozat.htmlKeren Moscovitch fotográfus pontosan tudja, milyen is belülről egy nyitott párkapcsolat – tekintve, hogy egykor ő maga is élt ilyenben. Íme, Keren szemléletes képsorozata a nem monogám életstílusról. Intim--Kylie Minogue is megerősítette, hogy eljegyezte 28 éves szerelmehttp://www.life.hu/intim/20160222-kylie-minogue-enekesno-megerositette-hogy-eljegyezte-parja-joshua-sasse.htmlAmit eddig csak bizonyos sajtóforrások rebesgettek, nemrég a világhírű énekesnő és újdonsült vőlegénye, Joshua Sasse is elismertek. Intim--Egyre komolyodik a dolog Orlando Bloom és Katy Perry közötthttp://www.life.hu/intim/20160210-orlando-bloom-szinesz-es-katy-perry-enekesno-kozott-egyre-komolyabb-a-dolog.htmlÁllítólag már A Gyűrűk Ura sztárjának kisfia is találkozott édesapja új választottjával, aki egyre több időt tölt a színész lakásában. IntimAFPÍgy ünnepli Jennifer Aniston a szerelmesek ünnepéthttp://www.life.hu/intim/20160212-jennifer-aniston-szineszno-es-ferje-justin-theroux-igy-unneplik-a-valentin-napot.htmlPizsama és filmnézés - a Jóbarátok színésznőjének férje, Justin Theroux elárulta, hogyan tölti a sztárpár a Valentin-napot. Intim--Hmmm... Zac Efronnak nagyon szép pénisze vanhttp://www.life.hu/intim/20160222-zac-efron-szinesz-peniszerol-beszelt-adam-devine-szinesz.htmlAdam DeVine egy nemrég adott interjújában beszélt színészkollégája legféltettebb testrészéről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.