házasság válság Kanye West kim kardashian ultimátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár állítólag ultimátumot adott a férjének. Kim nem bírja már elviselni Kanye őrültségeit!

Mindenkinek feltűnhetett, hogy Kanye West mostanában nem viselkedik teljesen normálisan. Felesége, Kim Kardashian pedig megelégelte ezt az ámokfutást.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Kanye először nőgyűlöletével borzolta a kedélyeket. Taylor Swift ellen indított hadjáratot, új albumának, a Famous című számában. A rapper egyetlen mondatával akasztott ki minden Taylor-rajongót, és rengeteg hírességet is.

"Úgy gondolom, nekem és Taylornak szexelnünk kéne. Miért? Mert én tettem azzá, aki most lett az a kis ribanc" - énekelte Kanye.

Forrás: Origo

Ezt követően pedig A Twitteren keresztül 1 milliárd dollárt kért kölcsön Mark Zuckerbergtől. Kanye a tevékenységének folytatásához kért pénzt, mivel szerinte ő ezzel az egész világot jobbá teszi.

Ezek után érthető, hogy a rapper családja, leginkább felesége teljesen kiakadt. Kim szerint férjének mentális problémái vannak, és szakértőhöz kellene fordulnia segítségért - írja a US Weekly. Kanye ultimátumot is kapott, ha nem keres fel mihamarabb egy szakembert, akkor Kim elválik tőle.

Lásd a különbséget a probléma, a szándék, az ellenszándék, a körülmény és az akadály között!http://www.life.hu/intim/20160224-pilat-gabor-lasd-a-kulonbseget-a-problema-a-szandek-az-ellenszandek-a-korulmeny-es-az-akadaly-kozott.htmlAz utóbbi időben sokszor olvasom levelekben, vagy hallom a személyes konzultációknál, az azzal a szófordulókkal kezdődő mondatot, hogy "Tudod Gábor, az a probléma, hogy ..." De álljunk is meg itt egy pillanatra, mert nem a hogy utáni résszel kellene foglalkozni, ugyanis ott nagyon szerteágazóak a dolgok, hanem inkább a mondat első felével. Ez pedig így hangzik: "az a probléma, hogy...." IntimThinkstockIlyen volt Bud Spencer esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20160226-bud-spencer-eskuvoi-fotoja.htmlBud Spencer közösségi oldalán mutatott egy 56 évvel ezelőtti fotót, amely élete egyik legfontosabb napján készült.IntimOrigoSzerelem, szerelem, átkozott gyötrelem - Íme a hétféle szerelemtípus!http://www.life.hu/intim/20160224-megyeri-zsuzsa-dora-szerelem-szerelem-vagyis-intimitas-szenvedely-es-elkotelezodes.htmlSe éjjelem, se nappalom, nem tudok enni, nem tudok aludni, a munkára koncentrálni meg pláne nem, mert csak ő, vagyis csak ő jár a fejemben. Ismerős, ugye? Intim--Gianni fogcsikorgatva engedte el Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/intim/20160225-gianni-fogcsikorgatva-engedte-el-parjat-debreczeni-zita-modellt-aki-par-napra-elutazott.htmlA szerelmes olasz amorózó kedvese utazni készült, így pár napra el kell válniuk egymástól. Intim--A magyar férfiak szerint a nők dolga a védekezéshttp://www.life.hu/intim/20160225-kutatasbol-kiderult-hogy-a-magyar-ferfiak-donto-tobbsege-szerint-a-nok-dolga-a-vedekezes.htmlHiába tartanak a férfiak még a nemi betegségeknél is jobban a nem kívánt terhességtől, több mint negyedük nem szokott gondoskodni a védekezésről. Intim--Anyaszült meztelenül került címlapra Lily Aldridgehttp://www.life.hu/intim/20160225-lily-aldridge-modell-anyaszult-meztelenul-pozol-a-lui-magazin-cimlapjan.htmlA Victoria's Secret modell merész fotóján egy szál bundában pózol. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.