Selena Gomez fénykép párkapcsolat nosztalgia csókolózás Justin Bieber szerelem énekesnő Instagram énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi, csókolózós képpel nosztalgiázott a tinisztár Instagram oldalán.

Éveken át tartott Justin Bieber és Selena Gomez se veled, se nélküled kapcsolata, míg végül 2012-ben úgy döntöttek, végleg külön utakon folytatják.

Forrás: Instagram/Justin Bieber

Ám úgy tűnik, Bieber a mai napig nem bírta feldolgozni a szakítást: a tinisztár a napokban egy évekkel ezelőtt készült képet posztolt Instagram oldalára, amelyen Selena Gomezzel ölelik egymást és csókolóznak hevesen. A rajongók azonnal le is csaptak a fotóra: egyik részük örömmel látnák viszont együtt az álompárt, ám mások szerint Bieber jobban tenné, ha végre békén hagyná az énekesnőt.

A legnagyobb sztárok vallottak a szakításukról

Az ismertség nem menti meg a szívet a fájdalomtól, és a szomorúságtól. A sztárok viszont sokszor mosolyogva sírnak, hiszen nem engedhetik el magukat még akkor sem, ha nagyon nehéz időszakon mennek keresztül. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.