Romantikus randikkal akarja megmenteni házasságát Victoria és David Beckham?

David Beckham házasság Malibu randi Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legismertebb házaspárja Malibu mesés tengerpartján romantikázott a hétvégén. A jelek szerint mindent megtesznek, hogy megmentsék a kapcsolatukat. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, válságban van a sztárpár házassága. Az ok, hogy mindketten túl elfoglaltak, így nincs idejük a másikra. Bár a hírt eddig még egyikük sem erősítette meg, a család közeli barátai szerint Victoria és David romantikus randevúkkal próbálja újra fellobbantani a lángot - írja a Daily Mail.

A párt nemrég Malibu egyik népszerű éttermében sikerült lencsevégre kapni, ahol gyermekeik nélkül tartózkodtak. A hírek szerint az idilli randevú több órán keresztül zajlott, és mindketten nagyon élvezték egymás társaságát. Reméljük, hogy minél előbb sikerül rendbehozni a felmerült problémákat.

Férjhez megy Hilary Swank! - Megmutatta az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20160406-hillary-swank-megmutatta-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlHilary Swank nem pazarolja az időt, mindössze egy év után eljegyezte szerelme, az egykori profi teniszjátékos, Ruben Torres. IntimAFPCharlize Theron még talán sosem volt ennyire szexi - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160405-charlize-theron-negyven-evesen-is-elkepesztoen-dogos-szexi-kepek-a-vilagsztarrol.htmlA 40 éves hollywodi világsztár májusban a brit kiadású GQ magazin címlapján lesz látható egy igazán dögös szerelésben. Pár kép nyilvánosságra is került. Intim--Kiderült, hogy átlagosan mennyi idő kell a kielégítő szexhezhttp://www.life.hu/intim/20160405-mennyi-ideig-tart-az-idealis-szeretkezes-a-tudosok-most-megmondjak.htmlA gyorsmenet vagy a hosszan elnyúló együttlét az igazi? A kérdést több szempontból is nehéz megválaszolni, ám a kutatók 500 pár segítségével megpróbálták a lehetetlent. IntimThinkstockKatie Holmes nem bírja magán a melltartót - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160405-katie-holmes-ismet-melltarto-nelkul-setalt-az-utcan.htmlA színésznő mostanában sokkal jobban szereti, ha a kebleit nem szorítják össze a melltartó kapcsai. A meleg nyárias időben még kevésbé volt kedve a melleit megzabolázni. Intim--A Baywatch szőkeségének fürdőruhája nem hagy sokat a képzeletrehttp://www.life.hu/intim/20160401-kelly-rohrbach-furdoruhaja-nem-hagy-sokat-a-kepzeletre.htmlA készülő filmben természetesen maradtak az eredeti sorozatból ismert piros úszódresszek, de az új moziban a szokásosnál is többet mutatnak a fürdőruhák. IntimOrigo Kulcsár Edináéknál eljegyzés várható?http://www.life.hu/intim/20160404-lehet-hogy-hamarosan-eljegyzik-kulcsar-edina-szepsegkiralynot.htmlA műsorvezető három hónapja van együtt párjával, Andrissal. Edina az utóbbi időben rengeteget költözött, éppen ezért édesanyja kikötötte, most már csak akkor költözhet el, ha gyűrű van az ujján vagy baba van a hasában. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.