Angelina Jolie és Brad Pitt: "Nagyon stabil a házasságunk"

Brad Pitt betegség gond probléma házasság párkapcsolat szerelem Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta tele a sajtó Angelina Jolie és Brad Pitt házassági és egészségügyi problémáival. Vajon igazak a hírek, vagy hihetünk a sztárpár egy korábban adott interjújának, amely szerint minden rendben van közöttük?

A napokban ismét Angelina Jolie és Brad Pitt válságban lévő házasságáról szóltak a hírek, egy korábban tett nyilatkozatuk szerint azonban kérdéses, hogy valóban van-e igazságalapja ezeknek a feltevéseknek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egy nemrég megjelent hír szerint állandó vita tárgyát képezi köztük az anorexiás vékonyságú Angelina Jolie rendezői karrierje. Egy korábbi, a By The Sea című filmjük kapcsán velük készült interjú viszont ennek az ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot.

Nagyon, nagyon, nagyon stabil a házasságunk, és a filmben szereplő problémák nem a mieink, csak a szereplőké. Nem rólunk szól

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.