Gondoltad volna? Nem csak a nők, hanem a férfiak is megjátsszák az orgazmust

Forrás: Dreamstime -
színlelés nők párkapcsolat szex orgazmus férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csúcsra jutás színlelése nem csupán a hölgyek kiváltsága: kanadai kutatók szerint a pasik egynegyede megjátsszotta már az orgazmust a szexuális együttlét alatt.

Kanadai kutatók a Mechanical Turk nevű weboldalon 230 18 és 19 éves férfi bevonásával készítették el felmérésüket, amelyből kiderült: a megkérdezett pasik saját bevallásuk szerint az együttléteik egynegyede során színleltek már orgazmust.

Forrás: Dreamstime

A Sexual and Relationship Therapy szaklapban megjelent kutatás szerint a férfiak nagyjából ugyanazért játsszák meg a csúcsra jutást, mint a nők: a jobb szexuális élet reményéért és a minőségibb párkapcsolatért. A színlelésnek több oka is lehetett: az adott pillanatban nem kívánta úgy a szexet, ittas állapotban volt, vagy nem esett neki jól.

De mégis hogyan színlelik a pasik az orgazmust?

Sok helyen olvasni arról, hogy a pasik is színlelik az kielégülést, vagyis hogy nem csak a csajok operálnak színészi képességeikkel az ágyban. De mégis hogyan lehetséges ez? Tudd meg itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.