Ez ám a bikavadító test! Kylie Jenner egy szál bikiniben borzolja a kedélyeket

Kylie Jenner test bikini villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először írjuk, hogy Kim Kardashian 18 éves húgának a teste maga a tökély - íme, az újabb bizonyíték arra, hogy Kylie Jenner mennyire bikavadító idomokkal rendelkezik. 

Egy sárga fürdőruhában villantott tökéletes testet Kylie Jenner, akinek mellei tavaly egy billió lájkot hoztak közösségi oldalán. Az eredmény kicsit sem lep meg minket, hiszen ki ne nézegetné örömmel ezeket a kerek ciciket és csípőt, amikre gazdájuk is méltán büszke lehet. És amiket mutogat is, ha kell, ha nem.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

Naplemente a popsim felett: Kylie Jenner alakja maga a tökély

Kim Kardashian 18 éves húgocskája nem esett messze a fájától: a valóságshow-sztár ismét Instagram-oldalán csábítja népes rajongótáborát. Olvasd el a Life.hu cikkét!

/1601/Kiley201613133644
George Clooney: "Megtaláltam életem szerelmét"http://www.life.hu/intim/20160421-george-clooney-interju-megtalalta-elete-szerelmet-felesegeben-amal-clooneyban.htmlA szívtipró - aki korábban megrögzött agglegény volt - meghatóan nyilatkozott feleségéről, a 38 éves Amal Clooney-ról. IntimAFPSzőke Zoltán: "Belefér még az életünkbe egy esküvő"http://www.life.hu/intim/20160408-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-sztarjanal-es-kedvese-annamarinal-az-eskuvo-is-tervben-van.htmlMár öt éve annak, hogy a Barátok közt sztárja elhagyta feleségét és új szerelmével, Annamarival kezdett új életet. A színész boldogabb mint valaha, hiszen kapcsolatát már fiai is elfogadták. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huEmily Ratajkowksi ezúttal melleit tolta a netezők képébehttp://www.life.hu/intim/20160227-emily-ratajkowksi-melleit-villantotta-meg-instagram-oldalan.htmlNemrég egy újabb meztelen képpel örvendeztette meg rajongóit a gyönyörű modell, aki most melleit tolta követői képe elé. IntimOrigoEgy szál törölközőben pucérkodik Britney Spears - Micsoda fotó!http://www.life.hu/intim/20160304-britney-spears-mario-testino-fotos-torolkozo-sorozatahoz-allt-modellt.htmlA sztárfotós, Mario Testino törölközős sorozatához ezúttal a pop hercegnője, Britney Spears állt modellt. Intim--Ezeket a híres nőket csábította el Princehttp://www.life.hu/intim/20160425-ezeket-a-hires-noket-csabitotta-el-prince.htmlA csütörtökön elhunyt világsztár egész életében nagy nőcsábász volt, számos hírességgel került közeli kapcsolatba. IntimKim Kardashian akkora csöcsszelfit lőtt, hogy attól kikészülsz: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160424-kim-kardashian-celebdiva-akkora-csocsszelfit-lott-hogy-az-csak-na.htmlSzinte bele sem fér a képbe, itt-ott ki is lóg, és akkora, hogy szinte kiborul a rajta feszülő melltartóból.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.