3 dolog, amelyen kattognak a nők, mielőtt eljutnak a csúcsra

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex kutatás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolkozik egyáltalán szex közben? - merülhet fel a kérdés, jogosan. Egy külföldi napilap összeszedte, hogy mire is gondolnak a nők, mielőtt eljutnának a csúcsra.

Ugye, tényleg tetszem neki?

Ha egy pasi eljut veled az ágyig, valószínűleg tényleg az esete vagy. Sok nő azonban ilyenkor is csak azon kattog, hogy vajon bejön-e a potenciális férfinak. Jellemző ilyenkor, hogy a nő kizökken a szenvedélyből, így oda az intimitás. Ne kattogj!

Forrás: Dreamstime

Mikor leszünk már túl rajta?

Most élvezed a dolgot, vagy sem? Ha a férfiú ennyire tehetségtelen, nyugodtan nyisd ki a szád! Körülbelül 8000 idegvégződés van a csiklóban, így nem csak egyféleképpen juthatsz el a csúcsra. Kísérletezzetek bátran!

Azta! Ilyet még sosem láttam!

Új póz, netán egy nem mindennapi orális technika? Ha ennyire bejön a pasid örömszerzési módja, mondd el neki bátran. Ne csak fejben dicsérd meg a kedvesed!

Forrás: Cosmopolitan

5 hihetetlen tény az orgazmusról

Igaz, hogy az orgazmus a gyakorlatban a legjobb, de most néhány elméleti tudnivalóval is hozzájárulunk az igazi élményhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.