Íme, a bizonyíték: Orlando Bloom és Selena Gomez között több van, mint barátság

Selena Gomez Las Vegas párkapcsolat klub barátság Orlando Bloom szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves énekesnőt A Gyűrűk Ura sztárjának karjaiban kapták lencsevégre. Na de mi van a színész állítólagos barátnőjével, Katy Perryvel?

Ami Las Vegasban megtörténik, az ott is marad – tartja a mondás. Talán ugyanezen az alapon gabalyodott egymásba a „Bűnös Város" egyik éjszakai klubjában Orlando Bloom és a nála 17 évvel fiatalabb Selena Gomez.

Az alábbi képen még csak átkarolja Justin Bieber exbarátnőjét A Gyűrűk Ura sztárja:

Forrás: Northfoto

Itt pedig mintha már jobban belemelegedtek volna a dologba:

Forrás: Northfoto

A sztárpárt először 2014-ben hozták össze egymással, akkor azonban csak találgatások szintjén maradt a dolog. Tény, hogy Orlando Bloom belejött a csajozásba Miranda Kerr-rel történt válása után: állítólag egy időben nagyon csapta a szelet A Wall Street farkasa sztárjának, Margot Robbie-nak, előtte szóba hozták a francia színésznővel, Nora Arnezederrel, illetve a modell Lykke Glommennel is.

Úgy tűnik, Orlando Bloom szeret több vasat tartani a tűzben: néhány héttel ezelőtt még Katy Perryvel kapták lencsevégre, amint szerelmesen andalogtak és csókolóztak a tengerparton. Kattints ide a részletekért!

Nincs szexisebb Alessandra Ambrosiónál - Dögös fotó!http://www.life.hu/intim/20160505-alessandra-ambrosio-modell-szexis-kepet-osztott-meg-magarol.htmlAz egykori Victoria's Secret modell tengerparti fotózásáról tudósított követőinek Instagramon-oldalán. IntimOrigo6 dolog, amit minden nőnek tudnia kell orális szex előtthttp://www.life.hu/intim/20160510-6-dolog-amit-a-noknek-tudnia-kell-az-oralis-szex-elott.htmlJól csinálom? Miért hunyta most be a szemét? És miért nem akar megcsókolni utána? Íme, a válaszok a szájjal történő kielégítés legégetőbb kérdéseire. IntimThinkstockÖsszeilletek a pároddal? A genetikátok eláruljahttp://www.life.hu/intim/20160503-a-dns-etek-megmondja-hogy-osszeilletek-a-paroddal-vagy-sem.htmlEgy kisebb vagyon ráfordításával könnyedén kiderítheted, hogy ő-e az a bizonyos nagy Ő. Intim--Sosem volt még olyan szexi a gumicukorevés, mint Emily Shepharddalhttp://www.life.hu/intim/20160502-emily-shephard-modell-todd-pendu-fotosorozataban-meztelenul-gumicukrot-eszik.htmlMeztelenül csámcsogni az ínycsiklandó édessségeken: így kell kimaxolni a nyalakodás fogalmát. Intim--Nem hisz a biztonságos szexben a férfi, aki 10 év alatt 2500 nővel bújt ágybahttp://www.life.hu/intim/20160429-danny-wagster-szemelyi-edzo-10-ev-alatt-2500-novel-szexelt.htmlA 27 éves Danny Wagster nem híve a védekezésnek, ennek ellenére előfordul, hogy egy héten 5-6 lánnyal is szexel. Ő lenne Nagy-Britannia legrosszabb randipartnere? IntimOrigo5 éve csattant el az évszázad legjobban várt hitvesi csókjahttp://www.life.hu/intim/20160429-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-5-eves-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg április 29-én ünnepli 5 éves házassági évfordulóját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.